Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Esc. by Kicha #1

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zaszczyt zaprezentować wam mój 1 esc. Proszę o wyrozumiałość gdyż jest to mój 1 esc. w życiu dany na downlaod.

Wcześniej już go dałem, ale miałem problemy ze skanem(co też nie wiem i tak kto oprócz adminów na to patrzy) i został zamknięty. W tym temacie mam skan do tych plików, oprócz tego naprawiłem błędy typu gamemode-1, pełne eq i inne.

Download-Mapka singiel

http://speedy.sh/6DTUk/Esc.-by-Kicha-Mapka-singiel.rar

Skan

https://www.virustotal.com/url/7ecd09783bceefccdb93f5a424419ad2cd302d97921d697e5b60a4207bbf3a2b/analysis/1332701120/

Mapka jest przeznaczona na max. 2 osoby jednak lepiej się go przechodzi w pojedynkę.

W odpowiedziach piszcie ilość pkt. oraz piszcie opinię na temat mapki.

Czas przejścia to:

Dla zawodowców 5-10min

Dla graczy średnich 15-25min

Dla początkujących 30-1h

Mapka jest krótka, bo najpierw taki prototyp zrobiłem, by się zorientować czy się nadaję do robienia takich rzeczy, najtrudniejszy jest ostatni parkour, ale da się przejść ;)

Jeśli się spodoba i zrobię już z 3 takie mapki, to powstanie forum ;) i tam wszystko będzie, opisy SS'y itp.

Mapki co weekend ;)

Ps. Jakiś błąd wyłapałeś??? Pisz na pw, poprawię najszybciej jak to tylko możliwe!

Jeśli się podoba daj +

edit.

Mapa multiplayer zostaje usunięta z powodu wielu błędów.

Proszę nie zwracać uwagi na tabliczki z napisem /warp

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Zajebista Mapka +

^^

dzięki, a co do multiplayer, to coś zrypałem, sorka jak będzie następna to poprawię ;) ale spróbuj na singiel, bo te warpy były na multi zapisane i tyle

edit.

Dodałem forum, jak ktoś chce to na pw podam link!!!

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

nie spamu mi w temacie kochanie...

ps. Proszęadministrację o usunięcie powyższego postu gdyż i tak nic nie wnosi do tematu...

pzdr.

MPC Hejter Team Leader

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...