Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] WallHack

DelsmosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi coś nie działa mam Xp x32 pisze Injected Succefuly i włączam gre i nic HELP !!! (KOCHAM WH)

Ściągnij innego injecta i wtedy zobacz.

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

nic mi nie działa :(

Przykro mi ale ja chyba na to nic nie poradzę jak chcesz mogę ci wszystko wytłumaczyć krok po kroku na skype mój skype to Abstergon

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

Mi nie dziala :( Załączam injector jest napisane inject succesfufaljfks ale nie ma zadnego oK HELP WIN XP 64

"Proszę sprawdzić czy działa na Windows XP x64/Vista"

Widocznie nie działa.

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

nie bo musisz zinjectowac ten plik .dll

Zmień nazwę pliku wh.dll na SndDrv.dll i wklej do folderu CrossFire może się uda nie wiem nie próbowałem.

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

Dzieki za bota przez ktorego wlasnie dostalem Bana na postac .. nawet nie wszedlem dobrze do gry wybieralem chaneel i ban ;//

Opublikowano

Dzieki za bota przez ktorego wlasnie dostalem Bana na postac .. nawet nie wszedlem dobrze do gry wybieralem chaneel i ban ;//

Nie wiem dlaczego mi działa zmień injector bo pewnie twój już nie działa i wykrywa go x-trap

Edit: Wprowadzili jakiegoś patcha hack już nie działa proszę o zamknięcie tematu.

Pozdrawiam Delsmos

Ezsr.png

By LayZet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...