Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Solar

Antifa Hero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. dzisiaj zacząłem grać na Solarze i moje pytanie jest takie kto byłby lepszy do pvp na małym lv Archer czy Dagger ??

Opublikowano

Na Globalu dagger

Ogółem na privach to archer - mało kto ma abs , tanie eq.

Na PL Dagger

Chyba ze niezalezy ci na daleszym expie to archer

Zadecyduj sam

Opublikowano

Jeśli mały lv dla ciebie to 30lv to archer(jelonek um 20) i koxisz.Jeśli na wyzszych 50-60 to dagger.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

dagger jest dobry na kazdym lvlu do pvp :)

expi nim tez sie w miarę przyjemnie :)

ku i eq sa tanie

jak sie nauczysz atakowac z wirującego x2 to da Ci dobre wyniki w pvp

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Wszystko zależy od umiejętności tworzenia danej postaci. Jeśli umiesz grać to takim archerem wszystkich rozwalisz ;d To samo tyczy się daggera. Na pewno archer jest łatwiejszy do opanowania i tańszy ;) Ale wybór już należy do Ciebię. Ja osobiście wolę daggera

jLRw2A6.png

Opublikowano

do 40-50 lv dagger, potem już archer. Kwestią jest tylko szybkość wyexpienia postaci np : archera. Wiekszość czasu spędzisz na lurowaniu innym

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jezeli masz inna postac by podexpic do 50 lvl'a i zrobic skille m5/6 i dobre eq to archer. ;-)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Zależy na który lvl :)

Archer to na high lvl + dobre skille i eq i jedzie prawie każdego

a dagger tak samo tylko na low lvl i high.

Ale polecałbym ci daggera na globala

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Archer na wyższym lvlu . Ale polecam daggera . Teraz mało kto potrzebuje lura , większość zgarnia sobie samemu . Daggerem zawsze łatwiej w pvp czy exp ;d

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Archer na 35 tez dobry. Jak amsz boja z 300+ defa, chociaz ciezko bedzie i jakiegos fms sr +20 to na ezo, potem na bo dasz rade archerem. Ew na marmurach w v1, v2 jak sa tanie szczegolnie a 26s.

Opublikowano

Wszystko zalezy od Ciebie , generalnie do expa i pvp lepiej sprawdza sie dagger , chyba , ze masz duzo kasy to kup marmury wbijaj poli i exp archerem bo potem w PVP tez bedzie dobry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...