Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Ubuntu

WskoczPodKoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest możliwość odpalenia Metina polskiego na tym systemie operacyjnym? Dodam, że przy normalnym włączaniu metina wywala błąd hackshielda, a gdy zainstalowałem na to kamermoda, to nic się nie dzieje..

Opublikowano

Dowiedziałem się, że hs nie działa pod linuxa i w tym problem.. Takwięc, prosiłbym o nowe aktualizacje do metina i paczkę z hs.. Spróbuję go zablokować bypasem i przez kmr odpalić

Opublikowano

Próbowałeś tego sposobu z tutoriala :

http://www.mpcforum.pl/topic/182194-tut-uruchamianie-metin2-na-ubuntu/page__view__findpost__p__1216982

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nie odpalisz Metin2.pl na innym systemie operacyjnym niż windows ze względu na sterownik hackshielda który na linuxie się nie uruchamia

Bez problemu po odpowiedniej konfiguracji systemu możesz grać na serwerach prywatnych

Opublikowano

Jeśli zablokujesz hack shielda, to uruchomisz metina. Bo z tego Co wiem, tylko przez hackshielda jest problem?

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

Właśnie tak mi wszyscy mówią, ale czy jeżeli zablokuję hs czy coś to da radę?

Zapodaj ss'a bądź dokładniej opisz problem, tak to zbytnio stwierdzić nie można.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Niestety jeśli nie masz win'a nie oddasz konarków :) na linuxie nie działają sterownika hs'a a bez tego nie odpalisz PL :)

Temat do zamknięcia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...