Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Tristana, czyli uważaj bo zaraz będziesz pod moim turretem

Elhant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam wszystkich 'prosów' którzy ostro krytykują ten poradnik. Wybaczcie, ale pisząc go nie miałem na myśli was, ponieważ 'prosy' z takich poradników nie korzystają. Przynajmniej tak mi się wydaje. Pisałem to z myślą o młodszych graczach, mniej bogatych w doświadczenie. Dla nich- Enjoy.

@2up Btw. jak czytasz poradnik to czytaj też komentarze z łaski swojej.

Dlatego piszę Ci takie rzeczy żebyś to poprawił, bo głupot uczysz nowych graczy i potem robią tak i piszą "bo tak było w poradniku"...

@gralfon

Nie wypowiadaj sie skoro gowno wiesz o tristanie, na niej MAXUJE SIE E JAKO PIERWSZE tylko i wylacznie ,,typie'' ze wzgledu na to ze nie wpierdzielisz 100 pociskow w enemy carry w early game bo padniesz od samych minionow, i nie mam pojecia o co ci chodzi ze w late game nic nie robisz bez wymaxowanego Q jezeli w late wszystkie spelle masz na maxa ,,typie''. R>E>Q>W i tyle!

No to teraz powiedz ile rankedów wygrałeś. Nie będę się kłócił z Tobą człowieku, bo to bezsens i tak wiem swoje i jeżeli maxujesz "E" pierwsze na Tristanie to nie wypowiadaj się tutaj, bo to najgorsze co może być chyba... Taki mały range, że przeciwnik trochę odejdzie, dostaniesz stuna lub dwa zależy od lane i gówno Ci da to "E" bo stracisz ~~500hp o ile nie całe -,-

Gratuluję wam mistrzowie gry - psujcie gry dalej, a później narzekajcie na noob teamy, ale powiem wam jedno - nigdy się to nie zmieni, bo sami gracie jak zera i cioty. Takie moje zdanie i jak chcecie to nie korzystajcie z moich wskazówek, ale nie liczcie, że pogracie na jakimś wyższym poziomie z na prawdę dobrymi graczami :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up A więc co proponujesz w temacie rozdawania skilli. Myślę, że z Q niewiele zdziałasz, gdy zastosują na tobie jakiekolwiek cc np. Ahri zserduszkuje. E zadaje obrażenia w czasie, dlatego jebniesz i uciekasz. Z Q musisz stać w jednym miejscu, bo jak się ruszasz to niewiele ci to da, a do tego stracisz tony many

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

@up A więc co proponujesz w temacie rozdawania skilli. Myślę, że z Q niewiele zdziałasz, gdy zastosują na tobie jakiekolwiek cc np. Ahri zserduszkuje. E zadaje obrażenia w czasie, dlatego jebniesz i uciekasz. Z Q musisz stać w jednym miejscu, bo jak się ruszasz to niewiele ci to da, a do tego stracisz tony many

Jeśli Ty grasz na lane Ahri vs Tristana to powodzenia życzę :) Który masz lvl konta? Zagrałeś w życiu jakiegoś ranka?

P.S. Jeśli potrafisz grać to nie dostaniesz cc od supporta (bo zazwyczaj od niego dostajesz na bocie), bo akurat w większości cc mają mały range, przynajmniej sporo mniejszy niż range tristany :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jeśli Ty grasz na lane Ahri vs Tristana to powodzenia życzę :) Który masz lvl konta? Zagrałeś w życiu jakiegoś ranka?

P.S. Jeśli potrafisz grać to nie dostaniesz cc od supporta (bo zazwyczaj od niego dostajesz na bocie), bo akurat w większości cc mają mały range, przynajmniej sporo mniejszy niż range tristany :)

Słuchaj synu, udajesz debila? Na twoim poziomie i może na jego poziomie nie banujecie Ahri i często ktoś nią gra, ale każdy porządny mid czasami z chodzi z farmy i leci na bot/top. A Ahri ma zajebiste ganki więc ziom nie gadaj głupot bo nie myślisz.

@edit @top

W buildzie warto rozpoczynać butami :> - nie wiem czemu jak ostatnio grałem z butami na gravesa to statki 25/4 i 4 rankedy pod rząd wygrane :>

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Jak dla mnie to Ahri nie jest wielkim kłopotem, więc nie płaczę o bana jak ciota. No jeżeli Ahri Ci schodzi na ganka na 3 lvlu to spoko ;) w fazie gry kiedy mid wpada na ganki to już jest nieistotne soł?

Gold Member

nvm

Opublikowano

@Chaostime

Wez czlowieniu w leb sie walnij z tymi masterkami 21/0/9 haha wez bo padne ,no ta po co dodatkowy armor lepiej miec manaregen i dostawac baty

Gość Teksanian
Opublikowano

Słuchaj synu, udajesz debila? Na twoim poziomie i może na jego poziomie nie banujecie Ahri i często ktoś nią gra, ale każdy porządny mid czasami z chodzi z farmy i leci na bot/top. A Ahri ma zajebiste ganki więc ziom nie gadaj głupot bo nie myślisz.

@edit @top

W buildzie warto rozpoczynać butami :> - nie wiem czemu jak ostatnio grałem z butami na gravesa to statki 25/4 i 4 rankedy pod rząd wygrane :>

Wiesz, on napisał żeby walnąć ahri z E, a potem odejść jak gdyby nigdy nic.

Ganki tak nie wygladają, nieprawdaż?

Grasz Trist, nie idziesz na mida geniuszu.

No chyba, że na twoim lou elo grają AD Ahri bot, to się nie dziwię.

Q przydaje sie o wiele bardziej (wymaxowane jako 2), gdyż pierwsze TF-y są około 11-13 levla.

A wtedy bardziej się przyda Q(żeby robić więcej dmg z autoattacku), aniżeli E(które ma chujowy zasięg i trzeba być debilem, aby podchodzić do przeciwnika żeby mu to walnąć).

L2P, a nie siedzisz na forum.

+Bonus:

Przepraszam wszystkich 'prosów' którzy ostro krytykują ten poradnik. Wybaczcie, ale pisząc go nie miałem na myśli was, ponieważ 'prosy' z takich poradników nie korzystają. Przynajmniej tak mi się wydaje. Pisałem to z myślą o młodszych graczach, mniej bogatych w doświadczenie. Dla nich- Enjoy.

Poradniki są po to, żeby je czytać, a czasami (gdy są chujowe - jak ten) to się krytykuje.

Zawsze gdy coś piszesz(szczególnie na tym forum) przygotuj się na krytykę.

Gość Teksanian
Opublikowano

Napisz lepszy, zwrócę honor.

Nie potrzebuje honoru, którego nie straciłem.

Na mój poradnik nie ma co czekać, nie będę pisał dla takich noobków jak ty.

Opublikowano

tristana? jak juz zagram to tylko AP, jest dobrym ads carry ze wzgledu na zasięg ale pod AP to inn bajka inny styl gry i wgl.

polecam raz zagrać ap tristaną

Opublikowano
Nie potrzebuje honoru, którego nie straciłem. Na mój poradnik nie ma co czekać, nie będę pisał dla takich noobków jak ty.

Nie musisz pisać dla mnie. Napisz dla wszystkich użytkowników.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Masterki i opis ogólny gry odpowiednie ale itemy i runy straszne: po co bloodthirster TRISTANIE ? gówno daje lepiej kupić vampiric scepter tak na lokalnego heala przy obronie tureta najpierw składa się infinity edge potem pahntom'a potem last whisper i frozen mallet a na końcu to zależnie od oponenta jak maja annie kennena etc. kupujemy banshee itd. a runy polecam pod armor penetration, ad i armor i po co podpalenie na miłość boską ona ma ze skilla E to samo działanie flash i exhaust

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...