Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Niszczyciele

Ho0Ls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niemieckie od Vl tieru wymiatają Ferdinand czy jakoś tak ma Vlll tier a potrafi X ubić solo ;)

iSu jest lepszy.

Do 4go tieru niemcy-hetzer jest jednym z lepszych na swoim poziomie.

Opublikowano

Ruskie

słaby pancerz

dobra szybkość

dobre pierdolnięcie

dobra penetracja

niemieckie

penetracja srednia

pancerz sredni

szybkosc słaba

uderzenie jest ok

usa nie znam dobrze wiec sie nie wypowiadam,wiem ze mają pancerz coś w stylu 300/10/10 i są wolne

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

USA - 8 i 9 tier - dobry przedni pancerz ale z dużymi weakspotami w które łatwo trafić (odstające włazy), dobra penetracja, dobre obrażenia, szybkość koszmarnie niska (jak wykryją to nawet ślepy z arty ustrzeli), łatwo objechać i dupsko odstrzelić.

Opublikowano

Stug jest zdecydowanie najlepszym TD V tieru. Przede wszystkim jest bardzo mobilny jak na działo samobieżne, płaski-cięzki do trafienia, a dzialem 75mm Stuk przebija bez problemu czolgi na VI tierze. Raz nawet udało mi się zabić tygrysa królewskiego(oczywiscie miał 1% i waliłem od tyłu :D ) Ale po nim jest jagdpz IV, który czyni drogę do pantery męką

Opublikowano

SU-85 jest najlepszym td 5go tieru. Działo 107, mniej zwrotny ale za to szybszy niż stug.

Opublikowano

Su, su i jeszcze raz su. Su-85 ma działo przebijające 8 tiery, zadając przy tym spore obrażenia (około 300). Hp i pancerz ma mierny, lecz każdy td tego tieru pada na 1 hit od arty. Su jest bardzo ciężko wykryć, ale i tak najlepszą taktyką jest trzymanie się z tyłu i strzelanie we wszystko, co się rusza. (zdobycie specjalisty na su-85, gdy mm rzuca do bitwy z tierami <5 to nie problem)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

To zależy, jaka nacją Ci się najlepiej grało. Jeżeli wolisz czołgi z małą celnością, małą szybkostrzelnością i dużym DMG to idz w radzieckie, a jeżeli wolisz czołgi z celniejszym i szybszym działem ale z mniejszym DMG to idz i niemieckie. nigdy nie grałem amerykańskimi powyżej IV tieru, więc Ci nie mogę doradzić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...