Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprawne tworzenie "Kitów" dla pluginu Essentials

Faflik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poradników o tej tematyce jest mnóstwo. Niemniej jednak ten jest bardzo ładny wizualnie, wszystko jest bardzo ładnie wytłumaczone. Brakuje tylko enchantów i tego, że delay jest w sekundach. Like leci

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo okrojone, ani słowa o dodawaniu nazwy, enchantu, opisu - nie wysiliłeś się ;<

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ludzie, spójrzcie na datę a nie mówicie, że brak o jakimś enchancie. Jak ja robiłem ten poradnik to nie było jeszcze możliwości dania itemu z enchantem. Po za tym, już nie zajmuję się minecraftem i pluginami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik świetny, ludzie zazwyczaj mają z tym problem. Nareszcie uwolniłeś forum od spamu typu ,,Jak zrobić kity essentials" itd. Myślę, że zasługujesz na like, czekam na dalsze twoje poradniki ;d

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Częściowo dobrze zrobione, aczkolwiek nie do końca. Dopisz jeszcze jak dodać enchant tych przedmiotów i z permissions dopisz, że jak np. masz na serwerze 2 rangi ViP, powiedzmy ViP i SViP. Chcesz dać vipowi zestaw i Svipowi też. Svipowi chcesz też dać te same komendy co ViP (ma je odziedziczyć) to, jak zablokować, żeby nie miał zestawu ViPa tylko komendy? Nowi dokładnie mogą nie wiedzieć, dlatego popraw.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem, ogarniam to wszystko ale chce dodac 3 koxy

i czy to jest cos takiego?

- 322/1 3 name: &4#Zestawy_Polskiego lore:Zjedz_mnie_kurwo_na_3hp

chodzi mi o poczatek, nw jak zrobic tego koxa tutaj :<

Bo na 

- 322 3 ...

to normalne zlote jablka 

wersja 1.7.2 Wiesz moze jak???

Pozdro

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Źle zrobione !

haha jak nie masz serwera a chcesz na single to pisz a nie źle zrobione :D ale plusa nie dam

Nick: ⓉⒽⒺ ⓉⒺⓁⒺⓉⓊⒷⒾⓈ ⓅⓁ

Serwer: PL1

Firma: EIC

LvL: 15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...