Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Alternatywa?

FaTaLitY210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj przeglądając Allegro natknąłem się na ciekawą aukcję.

Gościu ma do sprzedania jakiś program dzięki któremu nawet na piracie widać nasze skiny na multiplayerze. Nazwał to Alternatywą MC.

Tu kieruje do was pytanie.

Czy to nie jest jakaś ściema? Może ktoś zna ten programik i można go pobrać za free?

Z góry dziękuję a tu łapcie linka do aukcji

allegro.pl/minecraft-premium-www-alternatywamc-aey-pl-kod-i2220330719.html

Jak rzeczywiście to nie jest żadne oszustwo to bym się chętnie skusił...

18411-073db933fab789d233a175afab62de0a..gif
Opublikowano
Do ALLEGRO: Na aukcji sprzedaje jedynie kod dostępowy do strony www.alternatywamc.aey.pl, a nie programy!

On daje mozliwosc zalogowania sie tylko na tej stronce

Pomogłes?Wniosłem coś w temat?

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Opublikowano

Gościu pisze że nie sprzedaje GiftCoda tylko jakieś obejście dzięki któremu mamy dostęp do Aktualizacji i nasz skin widać na serwerach multiplayer...

Ma same pozytywne komentarze dlatego to pytanie kieruje do was...

Do ALLEGRO: Na aukcji sprzedaje jedynie kod dostępowy do strony www.alternatywamc.aey.pl, a nie programy!

On daje mozliwosc zalogowania sie tylko na tej stronce

Tak a na tej stronce można pobrać takowy program w zamian za wpisanie tego kodu

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu nie kupywał bym od tego "gościa" kupiłbym(kupiłem) GiftCode z tej strony

http://www.fabrykakluczy.pl/gra/minecraft-23/minecraft-gift-code-cdkey-klucz-65.html

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu nie kupywał bym od tego "gościa" kupiłbym(kupiłem) GiftCode z tej strony

http://www.fabrykakluczy.pl/gra/minecraft-23/minecraft-gift-code-cdkey-klucz-65.html

Po pierwsze co twój post wnosi do tematu...

Ja zadałem pytanie czy to nie ściema, czy ktoś miał z tym styczność...

Zresztą porównaj cenę.

ok 100zł a ten taki niby premium dzięki któremu widać naszego skina kosztuje jedynie 15zł...

Opublikowano

Proszę o dokładne zapoznanie się opisem aukcji, gdyż nie przyjmuje komentarzy NEGATYWNYCH! Na aukcji nie sprzedaje 'giftcodow', tylko działająca alternatywe minecraft premium !

@topic nie ma negatywa, bo nie mogą mu dac jak napisal ze sprzedaje jedynie dostep do strony z programem, ale nie program

Zaiste bedzie to program typu Mineshafter, lub nick osoby ktora ma premium

Pomogłes?Wniosłem coś w temat?

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Opublikowano

@up nie ma negatywa, bo nie mogą mu dac jak napisal ze sprzedaje jedynie dostep do strony z programem, ale nie program

Ok, dobrze rozumiem.

Mnie bardziej interesuje czy to cudo naprawdę działa...

Opublikowano

Wątpię, że to działa. Nie kosztuje bardzo dużo, ale i tak szkoda by było tyle stracić. Ja na twoim miejscu bym nie kupił tego tylko zainwestował w oryginalnego minecrafta z minecraft.net, bo naprawdę się opłaca.

A linki podaje się w

code

38d92a83b52aa42fmed.jpg

mca.png

Opublikowano

http://www.alternatywamc.aey.pl/

Tam podaje więcej informacji oraz swój numer GG.

Może udało by się troszkę cenę wytargować lub porozmawiać z nim na temat tego programu by się czegoś dowiedzieć...

Zaiste bedzie to program typu Mineshafter, lub nick osoby ktora ma premium

Pewnie masz rację ale z czystej ciekawości postaram się dowiedzieć czegoś więcej

Opublikowano

Na moje, to jest ścierwo... (sorry). Alternatywa MC, co? Coś jak Mythruna, czy inne padło? Nie, dzięki. Możliwość zmiany skina i jest to widoczne na multi? Coś a'la Mineshafter. Kolesiowi nieźle odje....ło. Na twoim miejscu zainwestowałbym w oryginał (jeśli go nie masz). Jestem przekonany, że robi ludzi (na tej aukcji) w konia.

previewwz.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...