Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Bukkit][No-WL][No-Premium] Serwer RPG "Gra o Tron", 100 slotów!

czatjaw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest świetny, nie jest kolejnym shitem na max 2-3 tygodnie, tylko naprawdę dobrym serwerem, na którym OPŁACA się grać. Pozdrawiam i polecam.

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Opłaca się grać i to bardzo! Rzadko kiedy znajduje się tak dobre serwery, nie jest kolejnym shitem na tydzień, max 2-3. Tylko na NAPRAWDĘ długi czas, serwer stoi już parę dobrych miesięcy i nadal się rozrasta :]. Dużo slotów, duża populacja, świetnie dobrane pluginy, świetna administracja, to tylko cześć z tego co oferuje ten świetny serwer. Polecam i zapraszam!!

Opublikowano

Server GraoTronMC ma własną tematykie którą żadko spotkać. Server podchodzi pod super film Gra o Tron i dlatego też na serverze nie ma takich pluginów jak są przeważnie na rp (np /sethome ,/home). Posiadamy wiele plusów lecz też kilka minusów. Mamy rzadko spotykany plugin "Hero" który jest bardzo rozwinięty. Jeżeli zdobędziesz 50 lvl postaci np Wojownik Awansujesz na Rycerza a gdy na rycerzu dobijesz 50 lvl możesz dostać swój własny ród.

Dlaczego warto wejść na server ?

-Dużo graczy ma kontakty a nawet nagrywa filmy z sławnymi osoba np. skkf

-Atmosfera jest świetna

-Na serverze grają ludzie od 11-20+ lat więc dla każdego znajdzie się miejsce

Opublikowano

zapraszam na serwer Monster Town ip:s31.mineserv.eu:19263 super team i wg, bez w-l.

Opublikowano

Na serwie zostaną przeprowadzone pewne zmiany, tylko i wyłącznie dla komfortu rozrywki. ZAPRASZAM I POLECAM !!!!!

Opublikowano

Zapraszam na serwer! Świetna administracja, mało bugów, wiele wojen, WSPANIAŁE EVENTY, i wiele, wiele innych. SERDECZNIE POLECAM!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...