Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świat Survivalu 1.2.4 [SURVIVAL+RPG][DEDYK][WL][NO-PREMIUM] ZAPRASZAM!

P4T

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

generate_logo.png?name=Swiat%20Survivalu

Typ: Survival + Gildie

Adres IP: 176.9.24.3:25670

Status: status.png?ip=176.9.24.3&port=25670

informacje.png

Sloty: 12

Whitelista: ok.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Head Admin: Pattus

pluginy.png

AuthMe

Factions

LWC

inne.png

Zapraszam na czysty survival bez żadnych pluginów... oprócz tych podstawowych.

Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

1-2338839-560x95-1-FF5519-FFFFFF.png
Opublikowano

b]Nick:huzin

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze:bo niemam gdzie

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań):niechce mi sie pisać prosze dodaj

Opublikowano

Nick:IceLaysPL

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze:Ponieważ lubię survivale i nie zachowuje się jak ten pan u góry "Kopis"

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań): Nazywam się Maciej [ to nie ma znaczenia :P ] Jak już wspomniałem lubię survivale i mody. Nie znoszę pokemonów co piszą "Muj" "Twuj" itp.

Proszę o dodanie :)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Tzz podanie ..

Wiek - 14,5

Nick W grze : biuseq123

dlaczego ten serwer? - bo nie mam gdzie grac i pol na pol lubie survivale ?

cos o sobie - co to wywiad czy z policji jestes?

Opublikowano

Nick:MrOdiszeK

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze:Szukam servera z pvp oraz przygody z pluginami rpg

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań):JA wojownik który chce nareszcie wyładować swoją energie i moc na innych graczach światu , a tak normalnie Adrian jestem lubę pograć właśnie na takich serwerach , z miłą administracją

Pasjonat
Opublikowano

1. NIE

2. TAK

3. Po rozmowie na gg - TAK

4. NIE Oo

5. TAK

Opublikowano

Nick:maks

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze:Ponieważ lubię survivale i nie zachowuje się jak ten pan u góry "Kopis"

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań): Nazywam się Maciej [ to nie ma znaczenia :P ] Jak już wspomniałem lubię survivale i mody. Nie znoszę pokemonów co piszą "Muj" "Twuj" itp.

Proszę o dodanie :)

Opublikowano

Nick:yaku18

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze:Ponieważ zainteresowal mnie ten serwer

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań):W minecrafta gram od nie dawno od jakis 3 tygodni , nie znam sie zbyt dobrze na minecraft, ale sie uczę :).Mam Zamiar dobrzę się tu bawic i zostac na dluzej :D.

Opublikowano

Nick:Zielonek

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze:Fajnie się zapowiada

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań):Jestem Grzechu mam 14 lat. Lubię grać w piłkę nożną. Lubie słuchać rpk . Boli mnie to jak Pacze :P na ortografie innych

Proszę o dodanie mnie ;-)

Sygnatura by MrRikiPL, robię sygnatury GG:9956817

BNk.png

Opublikowano

Nick:MrQuartoX

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze:Ponieważ wydaję się być ogarnięty , lubię takie serwery .

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań): Lubię Grać w gry . Kocham gry i serwery RPG . Jestem miły i ogarnięty . Dobrze ogarniam Minecraft .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: kuleer

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: bo z tego co czytam w opisie, są na tym serwerze dorosłe osoby

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań): mam 27 lat

Opublikowano

Nick: Induster

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Szukam servera z pvp !!! + do tego Survival !!!

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań): Nazywam sie Olaf lubię pograć właśnie na takich serwerach , z miłą administracją !

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nick: Buba65

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Widze ze fajnie sie Zapowiada .

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań): Uwielbiam Survival , Mam nadzieje ze tu dlugo pogram ;)

Pasjonat
Opublikowano

maks: Nie kopiuj podań !!

yaku18: TAK

Zielonek: TAK

Opublikowano

Nick: Masakrus

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze:

ponieważ lubię gry rpg a surviwalu się nie boje

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań):

Hmm nazywam sie Arkadiusz i obecnie mieszkam we wrocku. Lubie gry gdzie jest mozliwosc rozwoju postaci a ostatnio minecraft mnie zainteresował. Szukałem serwera rpg bo bez tej domieszki pewnie szybko bym osiagna to co planuje a potem nuda. Dlatego ten serwer wydaje mi sie byc w sam raz na nowy poczatek. Pozdrawiam

Pasjonat
Opublikowano

MrQuartoX: TAK

kuleer: TAK

Induster: TAK

Buba65: TAK

Masakrus: TAK

Opublikowano

Nick: Lonioov4

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Ponieważ lubię survivale + rpg. Lubię również czasem trochę powojować, a mozliwość zakładania gildii na tym serwerze to dopełnienie mojego szczęścia.

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań):Nazywam się Jarek. Interesuję się informatyką. Jestem osobą towarzyską, lubiącą z kimś pogadać. Minecraft to wciągająca gra, ale po jakimś czasie się nudzi, a Minecraft Survival + RPG to coś co na pewno przyciągnie mnie na dłuższy czas.

Pasjonat
Opublikowano

Proszę zmienić nazwę tematu na:

Świat Survivalu 1.2.4 [sURVIVAL + GILDIE][DEDYK][WL][NO-PREMIUM] ZAPRASZAM!

Lonioov4: TAK

Opublikowano

prosze o usunięcie Maks'a z WL ponieważ on skopiował moje podanie tylko zmienił nick ...

Dziękuje

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Nick-SunFruit

Wiek-13 w kwietniu 14 :D

Ile gram w mc-od około 4 miech

czemu chce grać na serwerze-bo na razie nie znam innego i chciałbym zobaczyć oraz pograć na twoim serwerze :P

czy znasz zasady RPG-TAK :D

pozdrawiam :D

Nick SunFruit

Pasjonat
Opublikowano

zastosuj się do mojego podania :)

maks już usunięty...

Opublikowano

no spoko chciałem być oryginalny ehh :D

Nick- SunFruit

Wiek-13 W kwietniu 14

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze-Ponieważ chcę sobie razem z tobą oraz innymi graczami pograć w dobrego RPG :))

Kilka zdań o sobie: hmm gram w minecrafta od 4 miesięcy znam się na komendach.Dobrze przestrzegam oraz znam zasady gry Rpg survival :D

Opublikowano

Wiek - 14

Nick W grze : Bialek

dlaczego ten serwer?: Szukam jakiegoś ogarniętego RPG gdzie można założyć gildie i nie grają tam nooby typu wejdę na 5 min do frakcji ukradnę wszystko i ide

coś o sobie: Gram w minecrafta od około roku znam dobrze podstawy RPG i komendy na frakcje itp nie jestem noobem który wchodzi do frakcji tylko po to żeby ją okraść i popsuć zabawę innym nie gram też na x-rayu bo według mnie ludzie którzy używają tego programu są śmieszni i nie umieją grać w MC mam nadzieje że na tym serwerze nie ma dużo takich osób

Lubie placki ^.^

Opublikowano

Nick: Weronika

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Ponieważ wydaje mi się być fajny, po za tym dzięki wl nie będzie osób o malym IQ, co sprawi, że będzie przyjemna atmosfera. Również mi się podoba postawa Administracji, która nie przyjmuje każdego.

Kilka zdań o sobie (4-5 zdań): Nazywam się Weronika. Lubię minecraft'a, ponieważ jest to sposób przelania wyobraźni na monitor. Mój ulubiony sport to siatkówka, warzywo - marchew. a owoc jabłko. Nie lubię popełniać błędów ortograficznych. jednak czasami mi się przytrafiają.. Nie znoszę przemocy wobec zwierząt, to jest szczyt bezczelności. Drugą grą którą w jakimś stopniu lubię jest Metin2. Pozdrawiam

Jestem jaka jestem i ty tego nie zmienisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...