Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziom ostrzeżeń...

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam poziom ostrzeżeń 75% (wiem, dużo). Jak dojdzie do 100%, to ban na stałe, tak ? Da się coś zrobić aby to zmniejszyć ? To będzie aż śmieszne, jak dostane bana. Codziennie udzielam się na forum, pomagam użytkownikom, robię avatary i sygnatury.... Więc, moje pytanie jest takie : Da się to jakoś zbić ?

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Specjalista
Opublikowano

Rób jakieś poradniki, raportuj, pomagaj, a na pewno zostanie twój poziom zmniejszony.

Jeżeli dojdzie do 100% to perm (stała blokada konta).

1365526782-U231645.png

Opublikowano

To co upy no i nie spamuj już -.-

Żeby nie mieć 100% wystarczy nie spamować. Masz chyba z 3-4 warny praktycznie za to samo.

Opublikowano

Świetnie, jak dla moderatorów spamem jest napisanie "Fajny poradnik. Wypróbuję." To muszę was pochwalić. Nie no, szacunek.

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Heh. Wszedłem na chwilę do "Zleceń", a tam zrobiłeś "Sygnaturę". Ale nie dostałeś + za to że zeskalowaś stock i dałeś napis i spamujesz. Za to dostajesz % i boisz się teraz? Zrób jakiś poradnik, napisz do moderatora czy można dostać -% za ten poradnik ;)

he?

Opublikowano

Czego się boję ? Śmieszne to jest, boję się że dostanę bana ? Proszę Cię, jestem po tutaj po to aby pomagać, czytać poradniki... A jak dostanę bana to co się stanie ?

Opublikowano

Świetnie, jak dla moderatorów spamem jest napisanie "Fajny poradnik. Wypróbuję." To muszę was pochwalić. Nie no, szacunek.

To jest spam

Opublikowano

Farex, wchodzę sobie do działu LoL. I tam twój bardzo długi i wyczerpujący post. http://www.mpcforum.pl/topic/590422-kto-tak-mial-kiedys/

Czy nie traktujemy tego jako spam ? No, nie ładnie.

Opublikowano

Tak jeżeli pasek dojdzie do 100% konto zostaje zbanowane na stałe lecz aby tego uniknąć trzeba wykonywać poradniki ponieważ za każdy poradnik jest poziom obniżany o bodajże 5% więc w twoim przypadku dużo poradników musisz wykonać.

Opublikowano

Tak , bo jak mi się spodoba poradnik i napiszę że fajny, to jest spam , a jak ty napiszesz "Nie ja..." to już nie. Poza tym spam to raczej coś w stylu : jan kanfanflna flnflanflanf lnfalknf n. Dupa Dupa Dupa Dupa Dupa Dupa Dupa Dupa.

Tak jeżeli pasek dojdzie do 100% konto zostaje zbanowane na stałe lecz aby tego uniknąć trzeba wykonywać poradniki ponieważ za każdy poradnik jest poziom obniżany o bodajże 5% więc w twoim przypadku dużo poradników musisz wykonać.

Jutro coś napiszę.

Opublikowano
Tak , bo jak mi się spodoba poradnik i napiszę że fajny, to jest spam

tak ponieważ nie musisz tego pisać w temacie i ogłaszać całemu forum ze poradnik fajny

napisz do autora ze poradnik fajny i tyle

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ja amnestii nie dostałem (od sierpni mam 15%)...

% Wywalało tym jak ktoś miał chyba +65%

Co do tematu to napisz coś w metinie parę dni to ci za pomoc usuną albo jakiegoś zajebistego tuta.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Napisałem odpowiednio do tematu.

A jeśli tego nie rozumiesz to mi przykro.

No to fajnie, bo w jednym z tematow warrocka, ktoś sie zapytal "Czy ktoś miał podobnie" odpisalem, że nie i za to dostałem warna, taki sam post co ty. To albo ty czegos nie rozumiesz albo szanowny pan rmcf. W kazdym bądź razie, wkurwia mnie, jeśli mod daje warna na siłe, a sam pisze posty jak debil, za które chetnie by warna dał. Z innymi modami sa jeszcze wieksze jaja. Napisałem kiedyś posta w temacie, żeby pomóc kolesiowi, ktoś go zaraportował i dostalem warna. Napisalem do ravnesa, za co mi go dał, to odpowiedzial, ze został zaraportowany, wiec wstawił warna. Wysmialem go i spytałem, czy jesli ja zaraportuje jakiś pomocny post, to czy też da warna i czy to on decyduje, czy cos jest spamem, czy jakieś dziecko. Wtedy mnie zablokował. Tacy ludzie powinni zostac wyjebani w piozdu. dziekuje

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Śmieszne są te bajki za ściąganie % za tuty

Wszystkie moje warny są tak ściągnięte, to jest główny powód ściągania warnów.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...