Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Ban, jakieś porady?

elfox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zbanowali mi konto, 6 lvl, ale miałem javelina, 40k dinarów i nieco różnych fajowych broni :P Za coupony, z eventu walentynkowego jeszcze.

Używałem tylko funkcji na 5 slot, no recoil, nospread, niezauważalnie. Nie mogli więc mnie zgłosić. Ostatnio grałem tam bez hacków, w sumie po aktualizacji kilka razy użyłem siroxa, ale potem zaczął mi lagować i crashować i mało grałem. Grałem jednak potem bez cheatów, a z programem zwiększającym wydajność komputera(tak to nazwę), wyłącza niepotrzebne procesy podczas grania, itd. Nazywa się Game Booster. Grałem i grałem(mając go w tle włączonym), a tu nagle Party program detected itd. Potem ban. Nie wiem za bardzo jak napisać do supportu, by mi odpisali na maila. A to co się wchodzi w zakładkę support > nie wiem jak znaleźć moje pytania, a pisałem już 2 razy. Nie wiem, czy mi odpowiedzieli, czy nie.

Wkurzony jestem, bo miałem javelinka i te bronie :/ Level nie ma znaczenia w sumie, bo szybko się nabija te początkowe..

Opublikowano

Tylko mi właśnie chodzi o to, że tego Game Booster'a wywaliło mi jako party detected :/

To w sumie używanie ich jest na krótką metę :P Póki jeszcze kompa lepszego nie mam - używałem, bo trafić nie mogłem :D

Opublikowano

Ja nigdy hakow nie uzywalem, wyskoczylo mi kilka razy party program detected i jakos bana nie dostalem, wiec wniosek prosty - uzywasz haxów, masz bana i jest bardzo fajnie

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Polecam napisać ticketa do nich właśnie z tym GameBosterem. Zaraz podam link do przykładu.

http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@up i co się tak cieszysz ? Bo ci nie zbanowali ? Zobaczymy prędzej czy później też dostaniesz ban ^ ^. Ja dostałem bana za nic więc nie ciesz tak mordy. I co teraz dostanę 5 % trudno. Tak wogóle to nie wiem czy nie skończę też z tym forum. Bo właśnie są tu tacy idioci jak up.

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Bracie, mi już z 10 kont zbanowali :) (+10 lvl i prawie każde z premium)

Kwestia przyzwyczajenia.

Chcesz hackować to musisz brać pod uwage, że dostaniesz bana, proste i logiczne.

A jeśli nazywasz mnie `idiotą` bo dałem emotka `:D` to albo masz 12 lat albo nie wiesz co to znaczy sarkazm :)

Pozdrawiam, Xers.

Opublikowano

Morał jest krótki i niektórym znany

Przestańcie hackować, bo nie dość, że wkurwiacie innych to jeszcze sobie psujecie rozrywkę( co to za "fun" zabić kogoś z opk czy z włączonym gps'em ??!! )

Opublikowano

jeżeli tu zaglądasz to znaczy, że też hackujesz. W końcu to forum z opisem multiplayer cheats, hacki , bugi, cheaty do gier. Po drugie co to za "fun" być zabitym przez cheatera. Szanse należy wyrównywać wtedy jest "fun"?

Opublikowano

@UP Nieprawda, nie musi odrazu cheatować. Znajdziesz tutaj wiele informacji o np. eventach, problemy itp. Forum było założono z myślą o samych cheatach, ale jak widać się rozwinęło.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...