Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tekkit][1.2.4]GamesCraft[Dedyk]

JEBANYKOZAK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gubi nie chciałeś gg podać to zapytam w temacie.

Jak wygląda skład? (chodzi mi o to kto jest w administracji) Jest to dość ważne(przynajmniej dla mnie), jak znowu administracja ma rozdawać itemki(w tym ładunki nuklearne) to niestety będę musiał szukać innego serwera :( Samo upominanie graczy nic nie da.. Pisałeś, że Thork zniszczył mapkę co nie jest w 100% prawdą.. Faktycznie uszkodził część ulic (i zniszczył 1 domek) ale a)większe zniszczenia wywołały te setki nuklearów które ktoś z administracji rozdał (cała mapka surowcowa wysadzona.. na zwykłej też krater do bedrocka) b)rozdawanie innych itemków (ludzie w eq z czerwonej materii chodzili już po 1 dniu... to jest niewykonalne.. Zwłaszcza, że osoby te grały 3-4h) te itemki powinny być zablokowane bo pozwalają niszczyć wszystko (łącznie z budowlami na cubie)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Gubi nie chciałeś gg podać to zapytam w temacie.

Jak wygląda skład? (chodzi mi o to kto jest w administracji) Jest to dość ważne(przynajmniej dla mnie), jak znowu administracja ma rozdawać itemki(w tym ładunki nuklearne) to niestety będę musiał szukać innego serwera :( Samo upominanie graczy nic nie da.. Pisałeś, że Thork zniszczył mapkę co nie jest w 100% prawdą.. Faktycznie uszkodził część ulic (i zniszczył 1 domek) ale a)większe zniszczenia wywołały te setki nuklearów które ktoś z administracji rozdał (cała mapka surowcowa wysadzona.. na zwykłej też krater do bedrocka) b)rozdawanie innych itemków (ludzie w eq z czerwonej materii chodzili już po 1 dniu... to jest niewykonalne.. Zwłaszcza, że osoby te grały 3-4h) te itemki powinny być zablokowane bo pozwalają niszczyć wszystko (łącznie z budowlami na cubie)

Przecież dodałem Cię do skypa...

MinecraftowieC1

raczej będą :D

Opublikowano

Nie dodałeś :( A co z ta administracją? Chodzi mi tutaj zwłaszcza o administratora o nicku "God"

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Serwer nie działa bo jest na innych plikach (Tekkit) tu masz filmik jak zainstalować

pliki masz w 1szym poście :) Jest wl więc nie pograsz jeszcze, czekamy na Gubiego.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Jest tylko 1 osoba na serwerze, trochę więc to potrwa :) Mam tylko nadzieję, że to nie Pedo buduje :) a przynajmniej nie elektrownie atomową :) Ostatnio pod jego elektrownia był krater do bedrocka xD

To już 9 lat z MPC <3

Bywalec
Opublikowano

//1h na dodanie skanu do obu download'ów. Inaczej temat close.

//gdybys podal link do strony autora, bym sie zgodzil, ale podales od razu do download'u.

//Ok linki nie działają, a więc nic nie robię.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Gubi pisałem Ci, że możemy pomóc :) Screeny nawet wysłałem (nawet jeśli słabe, mogłeś odpisać :< )

To już 9 lat z MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...