Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vss Win 7

syriusz118

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może ten folder to pliki windowsa do instalacji.... Ale to raczej mało prawdopodobne..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

z tym to akurat kompletnie nie ma nic wspólnego, jak nie zrozumiałe to co pisze w artykule to po cholerę zajmować się czymś czym zajmuje się sam system

nie zabiera, bo tych danych tam praktycznie nie ma zresztą usługe VSS można sobie wyłączyć, nie pamiętam gdzie nie mam windowsa

a dlaczego tyle miejsca ? bo badziewny system plików zawierający ponad 100tysięcy małych plików z czego 80% używana jest praktycznie w zmikomej ilości

@DOWN ja bym go już skreślił , staje sie skomplikowanym systemem i wymagającym coraz bardziej , zresztą to widać na forum gdzie 90% problemów dotyczy spraw prostych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

z tym to akurat kompletnie nie ma nic wspólnego, jak nie zrozumiałe to co pisze w artykule to po cholerę zajmować się czymś czym zajmuje się sam system

nie zabiera, bo tych danych tam praktycznie nie ma zresztą usługe VSS można sobie wyłączyć, nie pamiętam gdzie nie mam windowsa

a dlaczego tyle miejsca ? bo badziewny system plików zawierający ponad 100tysięcy małych plików z czego 80% używana jest praktycznie w zmikomej ilości

Nie skreślaj tak windowsa jak ktoś jest kumaty to i ogarnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...