Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy grozi mi ban na minecraft.net?

JaniXX127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. Planuję kupić sobie gift code'a do minecrafta ale boję się, że dostanę bana bo wcześniej udostępniłem mojemu koledze mój plik minecraft.jar. Wcześniej bawiłem się też na mineshafter czy jakoś tak. Założyć nowe konto czy rejestrować gift cod na rym co mam? Zależy mi na nim bo mam już swój nick. Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Nie nie dostaniesz bana na minecraft.net ... LOL kto ci takich głupot nagadał ? Nikt jeszcze nie dostał bana na gifcode jak na razie można dostać bana, ale tylko na pojedyncze serwery wydawane właśnie przez ich administracje, wiec możesz kupować bez przeszkód :)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Ziom za co miałbyś dostać bana ? Poza tym nie bałeś się, że policja wbije jak ściągasz piraty ? :D Daj lajka :D

Opublikowano

Za takiego coś nie dostaje się bana , lol nie wież w przesądy ;f

Dziecko napisze jakieś głupoty na forum a ty odrazu w to wierzysz .

Co najwiecej to mogą ci zdegradować taki key ( chyba ze kupujesz prostu z minecraft.net)

Opublikowano

Bana nie dostaniesz, ale po jakimś czasie może pokazać Ci się "User Not Premium" czyli tak jakby usuną Ci giftcode z konta. (Bd musiał nowy kupić)

JESTEM FAJNY :D

ZBIERAM +

cooltext572507794.png

Gość Pexior05
Opublikowano

Właśnie jeśli kupujesz gift code za 10 złotych to po około tygodniu masz bana na to konto.

Innym sposobem nie dostaniesz bana od minecraft.net

Opublikowano

Ludzie, nie straszcie chłopaka, bo to co wypisujecie, to bzdury jakich mało i śmiać mi się chce z tego co wygadujecie. Ja sam osobiście gram na giftcode z allegro - mam go już 2,5 roku i nic się z kontem nie dzieje... Słuchajcie. Notcha nie obchodzi, czy ktoś to kupił od niego, czy też nie. Jak kiedyś ogłosił na swoim tweeterze (czy tam gdzieś, nie pamiętam dokłądnie gdzie) on nie robi tej gry dla wzbogacenia, a chce, by była po prostu lubiana i popularna. A tak innymi słowy mówiąc: Każdy, podkreślam KAŻDY sprzedawca giftcodów musiał je kiedys kupić od notcha, więc je tylko przekazuje. Nie błaźnijcie się komentarzami w stylu: dostaniesz downgrade na key, lub wpiszą klucz na czarną listę. To są tylko bajki dla niegrzecznych dzieci, tyle mogę o tym powiedzieć.

Nie masz się czego bać, kupuj bez obaw.

Opublikowano

Boże, jakie wy głupoty wypisujecie. Prawda taka, że sam kupiłem gift code z allegro i do dziś dnia mi się nic z kontem nie stało. Co do pliku minecraft.jar, to wytłumaczcie mi w jaki sposób stwierdzacie, że przez jego udostępnienie można dostać bana!? Udostępniać może sobie co tylko chce, a zakup minecrafta z innych źródeł niż jego oficjalna strona nie jest niczym złym i nigdy jeszcze nie spotkałem się z tym, żeby komuś zablokowali premkę. To tylko przesądy wychodzące od zwolenników gry, którzy potrafią wymyślić wszystko dlatego, żeby komuś uprzykrzyć życie. ;>

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Ale ten giftcode kupujesz na Allegro czy z minecraft.net? Bo jeśli z minecraft.net nie nie kupuj giftcode tylko premium dla twojego konta (ta opcja obok Buy GiftCode). A co do bana to bzdury i nie słuchaj tych co piszą, że będziesz miał User Not Premium. Możesz tak mieć tylko jeśli nie kupisz Minecrafta z oryginalnej strony tylko np. z Allegro.

38d92a83b52aa42fmed.jpg

mca.png

Bywalec
Opublikowano

Nie opowiadajcie mu głupot, że tylko i wyłącznie:

minecraft.net

Jest bezpieczny...

Chcesz kupować za pieniądze: dolary/ euro?

Ja Ci polecam:

fabrykakluczy.pl

kontagier.pl

100% pewności, troszkę taniej niż w przeliczeniu z innej waluty, możliwość płatności SMS i w złotówkach. (Nie polecam sms, płacisz 2x drożej).

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...