Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvistaMt2

AvistaMt2

Bony  

517 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my?lisz o bonusach w Pier?cieniu Pó?ksi??yca?

• S? dobre!
      400
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      116
  2. 2. Co my?lisz o bonusach w wierzchowcach?

• S? dobre!
      433
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      83
  3. 3. Bronie na 75 Lv dropi? w Grocie Wygna?ców?

• Tak!
      313
    • Nie...
      148

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konia robimy, za pomocą "czytania" medali konnych. Dropią one w lochu małp.

Jeżeli serwer nie wystartuje dziś do 20:00, to na pewno tj. 100%, że wystartuje jutro do godziny 10:00 rano

Z góry chcemy przeprosić za nasze małe opóźnienie, jeżeli ono wyniknie.

@Up

IS & gra (eventy, ox itp.)

Zapraszamy na forum, trwa tam ankieta dot. zmienionego lekko wyglądu M1

Na przykład :

yrmabin.png

widstkq.pngrfsftqc.png

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POWTARZAM, BO PEWNIE ZGINIE W SPAMIE

Zapraszamy na forum, trwa tam ankieta dot. zmienionego lekko wyglądu M1

Na przykład :

yrmabin.png

widstkq.pngrfsftqc.png

@AtlantisMetin

Nie jest to na złość, że możemy dziś nie wystartować, choć jest to możliwe. Nie chcemy tracić ani jednego gracza, który zainteresował się serwerem. Wskaż mi jeden serwer gdzie administracja tak troszczy się o każdego gracza. Możemy to powiedzieć, bo jesteśmy ogarnięci, co widać. Nasze opóźnienie wynika z naszego błędu i możemy się do tego przyznać.

Pracujemy w pocie czoła, abyście byli z nas zadowoleni. Nie chcemy jednakże strzelić faila i staramy się jak najlepiej.

Opublikowano

Shinsoo jeżeli dziś wystartuje bo jak nie to jednak odpadam z rozgrywek na nim:)

Ta strona i forum trybia jak diesel na mrozie:P

Dobre;p Serwer nie wystartuje raz i serwer jest skazany na porażke;p Atlek daj gg;p

Albo pisaj 35382811

nanicz.png

Opublikowano

Tak to sobie mów do mamy za co zapewne byś w pysk dostał. A jeśli coś ode mnie chcesz pisz PW a nie spamuj.

@ Tombstone

Na Tilianie grałem tylko tak dorywczo czekając na coś ciekawego. Nie cieszą mnie metki z 250lvl masa broni bez odpowiedniego DMG itd.

Co myślisz że jak klawiatura jest twoim 2 życiem i grasz 24 / 7 ... to fajny jesteś ? masz przyjaciół w metinie ... może mi sie nie chce czytać 15 stron tematu bo mam inne zajęcia a nie jak ty... napiepszanie w gre i czytanie forum całe życie..

barcar.png
Opublikowano

Do wrzucenia klienta pozostalo 40min , wiec mysle ze to pomoze w odpaleniu dzis serwa z tego co wiem 2 osoba rowniez wrzuca wiec bedzie z 2 osobnych hostingow .

Opublikowano

skoro gm pisze ze jest szansa ze dzis wystartuje a jezeli nie dzis to jutro , to na 100% wystartuje jutro ;//

Niestety, prawda;d

nanicz.png

Opublikowano

Co myślisz że jak klawiatura jest twoim 2 życiem i grasz 24 / 7 ... to fajny jesteś ? masz przyjaciół w metinie ... może mi sie nie chce czytać 15 stron tematu bo mam inne zajęcia a nie jak ty... napiepszanie w gre i czytanie forum całe życie..

Czyżby kolejny płaczek ?? ja tez nie czytałem forum, wiec na co się dusisz?
Opublikowano

Czyżby kolejny płaczek ?? ja tez nie czytałem forum, wiec na co się dusisz?

Hahahahaah kolejny "płaczek" to ja już wole być tym twoim "płaczkiem" niż takim zrytym dzieckiem metina który poza metinem życia nie widzi ..

barcar.png
Opublikowano

A potwierdzone ze dzisiaj start ? Czy ciągle nie wiadomo -,-

P.S. Też jestem za zrobieniem przelewów bo jak już chcę 2 dychy wydać to wolę żeby wszystko poszło do was a nie jakiegoś jebanego dotpaya co ciągnie 70% podatku

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

A potwierdzone ze dzisiaj start ? Czy ciągle nie wiadomo -,-

Czytaj.

Jak nie wystartuje dzisiaj to do jutra do 10:00.

Opublikowano

Hahahahaah kolejny "płaczek" to ja już wole być tym twoim "płaczkiem" niż takim zrytym dzieckiem metina który poza metinem życia nie widzi ..

Dzieckiem hmm spoko wiec czekamy na start:)
Opublikowano

Czytaj.

Jak nie wystartuje dzisiaj to do jutra do 10:00.

Okej dzięki. Czyli już blisko. Ale i tak nie będę maniaczył na starcie bo jutro do roboty o 4 rano ;<

P.S. Atlantis nie kłóć się już z tym debilem zgłosiłem każdy jego prowokujący post

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...