Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.2.4 Lol ?

Pinecha08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Na moim serwerze gdzie wczoraj wprowadziłem 1.2.4 Dzisiaj zobaczyłem u graczy po staki Diaksów zdziwiłem się lecz oni bugowali to stąd że niszczyli jeden klocek diamenku na którym był cubid cały czas się odnawiał a kolocuszki diamentu wylatywały z niego.

Jak mogę temu zaradzić? Pilne :(

Cześć.

Opublikowano

Nie opłaca się banować. Gracze jak mają okazję to robią wszystko. To co napisał wyżej jest dobrym rozwiązaniem. Nie jestem pewien czy jest możliwość usunięcia im tych diaxów. Jeśli jest to dobrze, jeśli nie to niech to potraktują jako event i grają dalej ; )

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Po prostu napisz u siebie, że z przyczyn technicznych musi zostać wykonany reset i tym samym usuniesz im diaxy ,a tym czasem usuń bloki diaxów z spawna ....

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Tylko że ja mam Biały dom z żelaza aptekę z żelaza i Pomieszczenie sław z złota żelaza i diaksów :(

Cześć.

Opublikowano

No to czego oczekujesz od nas ?? Poczekaj na dobrego i stabilnego bukkita, a tym czasem zrób flagę na ten "Pomieszczenie sław" gdzie zablokujesz dostęp...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Albo zablokuj serwer aż do stabilności, albo zrób to co @up napisał. Innego wyjścia nie ma :P

Tak to jest jak się stawia domki z takich przedmiotów xD

95960628811806457489.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...