Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]IBot jest darmowy

emqeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chce wam dac Ibota za free ;]

Wystarczy wejsc na profibot.net.

Sciagamy to , instalujemy i mamy bota ;]

Opublikowano

wow wiesz normalnie na to czekałem eh -.- haha co za typ jprd

były takie tematy

Opublikowano

a ja uważam że tut jest dobry ponieważ można bocić za darmo bez żadnych obejść

zostawimy tut'a dla niewiedzących

po prawilem nazwe tematu na bardziej określający tresc tematu

@eh chodziło o to ze to jest info a nie tut

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

TWÓJ TUT NIE JEST POTRZEBNY - każdy to wie

wow wiesz normalnie na to czekałem eh -.- haha co za typ jprd

Man na was wyjebane , tyle powiem. Udostepniam dla niewiedzacych .

A te posty tylko zeby je nabic czy co ? ;]

Opublikowano

Up napisałem to ponieważ wydawało mi się ze to nie potrzebne . Lecz Kid twierdzi inaczej . więc się nie czepiam

A to lepiej wygląda że niby ty nabijasz tutki

Bo moje zdanie jest takie " Jeżeli wiesz o tym forum/umiałeś się zarejestrować to wiesz także jak uzywać bota "

Opublikowano

a ja uważam że tut jest dobry ponieważ można bocić za darmo bez żadnych obejść

zostawimy tut'a dla niewiedzących

po prawilem nazwe tematu na bardziej określający tresc tematu

człowieku albo ty jesteś pojebany albo naćpany .. no bez kitu ty zielonego pojęcia o tej grze nie masz -.- Zamknij ktoś ten temat bo zaraz was tu pocisnę spamując i nabijając sobie posty przy okazji . marihuana661 ja cię proszę weź zrzeknij się swojej funkcji dotyczącej tego działu bo ty naprawde gówno wiesz o tej grze a się wpierdalasz gdzie nie trzeba.

@Topic to jest darmowe tylko 6h więc każdy mający chociaż kroplę rozumu w głowie sobie znajdzie go

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Moje wyniki w 2 h

Kredek 553.486

Uri 8.752

Jackpot 112,50

Energia 89

Opublikowano

Ja juz go uzywam jakies 40 h ; /

Po 1 to łącz posty

Po 2 to jak taki jesteś pewien swego wyłącz i włącz raz jeszcze IBota bez użycia cracka -.-

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja juz go uzywam jakies 40 h ; /

Poczekaj mądralo do 2 restartu -.- wystarczy puścić bota 5 minut po restarcie na próbną Licencje i następnego dnia kolejny restart dopadnie go na te 5 min przed wygaśnięciem próbnej licencji ale w dupie to mamy bo przecież jak już się zaloguje to bocimy do następnego restartu (chyba, ze nas ktoś upierdoli) i mamy niecałe 48h próbnej odliczając te 5 minut :rolleyes:

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

Po 1 to łącz posty

Po 2 to jak taki jesteś pewien swego wyłącz i włącz raz jeszcze IBota bez użycia cracka -.-

Poczekaj mądralo do 2 restartu -.- wystarczy puścić bota 5 minut po restarcie na próbną Licencje i następnego dnia kolejny restart dopadnie go na te 5 min przed wygaśnięciem próbnej licencji ale w dupie to mamy bo przecież jak już się zaloguje to bocimy do następnego restartu (chyba, ze nas ktoś upierdoli) i mamy niecałe 48h próbnej odliczając te 5 minut :rolleyes:

Po 1. nie uzywam zadnych crackow srackow packow.

Po 2.Zostawilem go na noc i jakos teraz uzywam go juz 56h

Po 3.Wlaczam go rano i dalej latam i boce ;]

Opublikowano

witam otoz na pl3 mam konto na ktorej kiedys z kolesiem zamienialem sie kontam,i on mi przypisal licencje na pl3 lecz na ibot pisze ze moja licencja wygasla co mam zrobic na innych kontach smiga all

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

haha ja jestem ciekaw jak ty niby możesz mieć go za darmo ja jakoś mam ciągle twoja licencja wygasła no chyba,że masz zmienne ip -.- (jeżeli zmienne coś tu da)

haha warna dostałem to chyba ten typek powinien dostać za ten temat.jest już temat ze stronami do botów

Opublikowano

człowieku albo ty jesteś pojebany albo naćpany .. no bez kitu ty zielonego pojęcia o tej grze nie masz -.- Zamknij ktoś ten temat bo zaraz was tu pocisnę spamując i nabijając sobie posty przy okazji . marihuana661 ja cię proszę weź zrzeknij się swojej funkcji dotyczącej tego działu bo ty naprawde gówno wiesz o tej grze a się wpierdalasz gdzie nie trzeba.

@Topic to jest darmowe tylko 6h więc każdy mający chociaż kroplę rozumu w głowie sobie znajdzie go

Heh... po 1 Kid ma racje pajacu .

Ta twoja wypowiedz nic nie znaczy ty tu nie rzadzisz wiec zamknij za przeproszeniem ''morde'' i nie wypowidaj sie na temat modów .

Po 2 skad ty to kuzwa mozesz wiedziec czy on sie zna na DO czy nie kazdy gra jak chce ty pewnie napierdalasz lordakie bo myslisz ze zlote skrzynie poleca?

Moim zdaniem po prostu zal ci dupe sciska ze nie masz takiej funkcji jak on .

Co do tematu ''Już sie wypowiedziałem''

czeslaw118434.jpg
Opublikowano

Fajnie jak bym dostał + ...

@EDIT

1.Wygasla mi licencja.

2.Dodalem tego ibota na steam.

3.Dziala dalej.

4.Nie ma za co.

5.Moze wam nie bedzie dzialac.

Opublikowano

WoW :D najlepszy bot jaki widzialem (moj pierwszy raz jak boce w DO)

od razu mnie zaatakowali a bot dal rade uciec :D ja bym padl

Uwielbiam cie czlowieku :D

Lubie To!

@EDIT

Zobaczymy co jak go puszcze na noc :D:D:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...