Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mymeti2 S4 - Kolejny Pojebany Priv ?

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z tym serwerem.....Czekalem na taki z rok ?......Scigalem gre, zrobilem 4 konta...Wszystko fajnie, wchodze do gry, a tu na wszystkich kontach "blad podczas laczenia sie z serwerem ".....Mam tak od wczoraj rana ;/.....Mialem tez tak na WinGm, ale widze ze ten priv dziala podobnie ;/......Pierdole, noobowi dziala, a mi ma nie dzialac ?.....Niech kto cos powie ;/....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Jebie mnie to, ale kurwa rok czekania i te jebane nooby graja, a ja jak zwykle " blad podczas laczenia...." ;/

Up@

Wczoraj caly dzien ?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Kumpel mial ten sam problem jaki wrzycal launchera do newlongju2 a jak dalem mu mymetin to smigalo dobrze sciagnij mymetin i zobacz moze zadziala:P

Opublikowano

Znajomy mial to samo...i na spolszczeniu chodzi mu tylko jak wybiera twierdze....na zadnym innym nie.Ja logowalem normalnie a on niemogl przelaczyl na twierdze i chodzi;) sprawdz moze zadziala pzdr.

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Dobra, nie bede sie meczyl z tym serwem.....Jak zwykle nie moge wejsc na najlepsze serwy, ale coz........Kolejny rok czekania......

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

dragon ja mialem to samo wczoraj wiem ze to troche bezsensu ale po tym jak zmianilem na ch1 to udalo mi sie wejsc

Opublikowano

Ja caly czas sie mecze....Wszystkie ch......Spolszczenie czy chinskim laucher to caly czas blad.....Trudno, moze bedzie kiedys podobny serw ;/.....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Mi też normalnie działa. Może ci się zjeb*** pliki.

A i podobno dziś koniec testów wiec masz chyba mało czasu ale nie wiem na pewno.

2yzq.png

Opublikowano

Hmmmm... Już wiem! Masz viste? Jeżeli tak to kłopot raczej z głowy. Uruchom launchera zwykłego albo spolszczenie jako administrator, wiesz jak? Robisz skrót na pulpicie i dajesz prawym przyciskiem myszy na skrót i dajesz "Uruchom jako...". I powinno być w okienku tam ustawione na "Administrator" jak jest to dajesz Ok. I się wtedy włącza metin 2. Jak zadziała napisz. Mój kolega tak miał i tak mu pomogłem. Btw. Ja se nigdy nie odpuszczam. xDDD A jak dalej nie będzie działać to otwórz ten chinski launcher tym sposobem co ci mówiłem wcześniej ale jako "Administrator". A jak nic nie pomoże to gg: 2737934. To pomyślimy.

Pomogłem? Daj 5*

Nie pomogłem? Też daj 5*. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...