Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Nowy poddział w C++, Asembler, Delphi - Nasza twórczość

Xau

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za?

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Witajcie,

Co wy na to aby trochę ożywić ten nie zbyt duży dział i dodać do niego poddział, w którym użytkownicy mogliby zamieszczać zarówno te mniejsze jak i te większe programy, po to żeby inni mogli ocenić jego produkcje lub aby po prostu się pochwalić?

Jakby nie patrzeć użytkownicy i tak już zamieszczają takie tematy bezpośrednio w dziale "c++, asembler, delphi" ewentualnie w "Projekty użytkowników forum", co w tym drugim przypadku nie kończy się zbyt obiektywną oceną.

Tak, więc myślę że taki poddział zwiększyłby choć trochę liczbę postów pisanych na dzień w tym dziale.

Oraz mam jeszcze jedną małą sugestie:

Opis działu c++,asemlber, delphi:
Dział poświęcony programowaniu cheatów w profesjonalnych środowiskach programistycznych. C++, Assembler i Delphi to obok autoit najczęściej wybierane platformy do tworzenia cheatów i trainerów do gier.

c++, asembler i delphi to nie są przecież platformy, proponuje lekko skorygować ten opis.

Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak. Choć projekty też mają coś z tym wspólnego, jednak w Au takie coś istnieje, to tam też powinna. Zawsze jest to jakaś motywacja.

2009 - słyszysz mnie?

Weteran
Opublikowano

Chodzi Ci o coś takiego jak jest w dziale AutoIT gdzie udostępnia się swoje gotowe skrypty, biblioteki etc?

Tak, chodzi mi o coś takiego.

Dodałem ankietę.

Opublikowano

Na tak, sam też czasami skroję coś na szybko i czasem wrzucę kod to się poduczyć jeszcze można

@down

Mało osób odwiedza ten dział

@jack

wielkie AHA ....

Chodzi mi o tematy - zbyt często to nie powstają

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

na tak. brakuje takiego działu. Często tematy z ciekawszymi projektami pod innymi, gdzie trzeba komuś przetłumaczyć log z konsoli... Już nie mówię o spamera, które mają więcej wyświetleń/lajków/dobrych ocen, niż porządnie napisany kod jakiejś gry czy programu użytkowego (mało wspólnego ma z tematem, ale musiałem się pożalić ...)

Może nawet bym coś kiedyś wrzucił ;p

Opublikowano

na tak, coraz częściej widnieją wypocini w głównym dziale, a na pewno coś tam się nazbierało, dodać osobny dział to nie głupi pomysł, tak jak w au3 :)

+ na pewno by zachęcił inne osoby do pochwalenia się swoim dziełem

@down

Mało osób odwiedza ten dział

wielkie AHA ....

Opublikowano

Sugestia odrzucona.

Mała popularność jak i aktywność była by w tym dziale. A po co znów dodawać kolejny dział, który będzie świecił pustkami? Jest to zdecydowanie niepotrzebne.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Fajna propozycja, zwiększcie obroty w dziale, a takie subfora ułatwiające pracę w dziale się pojawią - to nigdy nie jest problem. Ja jestem przeciwnikiem robienia subforum wiedząc, że wiele się w nim nie znajdzie, na razie na to zapracujcie. Rozkręćcie dział, a potem pojawią się te subfora ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...