Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpiski / Grupy - Turniej Brick-Force [RUNDA1]

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pfff, pierwsza grupa do wymieszania, radomy gupie. ;c

Pjona.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Chcę zobaczyć skrypt do losowania. Inaczej się wycofuję, bo dziwne, że wszsycy 3 organizatorzy są w jednym teamie.

W dodatku dopisz kto zrobił grafiki, bo o ile się nie mylę, coś Ci na ten temat pisałem.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Zarąbiste pierwsze 2 grupy, szansa jest i to ogromna ...

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zamiast cieszyć się turniejem, że wgl coś takiego wypaliło to stwarzacie różne dziwne problemy. Drużyny były losowane w/w programem, więc zawsze problemy stwarzacie z niczego.

Opublikowano

Ludzie kurwa, 4 razy strzelałem w tej grze, a wy pierdolicie, że się z nami wygrać nie da. ;d

//Mniej wulgaryzmów

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ludzie kurwa, 4 razy strzelałem w tej grze, a wy pierdolicie, że się z nami wygrać nie da. ;d

Jestem lepszy grałem chyba z 10 minut w to.

Opublikowano

Sory, że się tu wtrącę, ale to jest temat, który służy do konkursu a nie do "Pogaduszek".

Jeśli Wasz nick jest źle piszcie do Mostro'a, tak samo z innymi zażaleniami.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Z turnieju zostają wykluczeni organizatorzy, czyli cała grupa pierwsza. (Mostro, Bambos, Mateq)

To zbuduj mapę turniejową, bo ja nie zezwalam na użycie mojej.

Km5iG.png

Opublikowano

Z turnieju zostają wykluczeni organizatorzy, czyli cała grupa pierwsza. (Mostro, Bambos, Mateq)

Chyba sobie żartujesz.

Wszystko zoorganizowaliśmy, nowa mapa, grafika, rozpiski, terminarz, byliśmy w stanie przeprowadzić na nowo losowanie a ty od tak po prostu nas wykluczasz. OK.

Prowadź ten turniej bo ja już palcem nie tknę.

Opublikowano

Turniej się odbędzie. wszyscy użytkownicy zostaną rozlosowani jeszcze raz (prócz wykluczonej trójki, która już nie bierze udziału w tym turnieju).

Wszystkim zajmie się moderator działu metin2 ZiomQ

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jako moderator działu Inne FPP pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze. Skoro Ci trzej delikwenci nie mogą uczestniczyć w turnieju ponieważ są organizatorami to ZiomQ jako odpowiedzialny za kolejne losowanie powinien również być wykluczony z turnieju albo Mostro, Mateq i Baksiu dopuszczeni. Nie może być tak, że jeden jest równiejszy od drugiego, wydaje mi się teraz, że święta trójca jest lekko dyskryminowana w tym przypadku przez Ciebie RMCF.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nie zostali wykluczeni przez to, że byli organizatorami. Jak chcesz się czegoś dowiedzieć to zapraszam na pw. A nie mi tutaj swoje fochy pokazujesz.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...