Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Diss] Makavelli vs. Niewyspany

Majken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyzywający: Makavelli

Wyzwany: Niewyspany

Wstawianie prac do: do 3dni + 3dni czasu aby ktoś przyjął.

Głosowanie do: 3dni od wstawienia dwóch prac.

Tematyka: Standard.

Notatka: 16-20 wersów

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Witam serdecznie. Czy mógłbym przyjąć Twoje wyzwanie?

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

yhym... :|

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:

Opublikowano

Yes, sir!

Odcinam z powietrza tlen, sinieją Ci wargi,

Kończy się dzień, ten diss będzie twym ostatnim,

Oczy zajdzie czerń, cierń punchy strzaska głowę,

To nie sen, przetrzyj oczy, za późno na Walkover.

Nieunikniony koniec, wbijam jak ksiądz do przedszkola,

Dłub igiełką w drewienku, ja strugam jak pierdolony stolarz,

Pokonany jak Troja, Mój koń nie spłonie jak nafta,

Ty czujesz, że płoniesz, bo w tych wersach sama prawda,

Zabójcza dawka faktów, u Ciebie hity niczym w radiu,

Popowa popelina za kilkanaście marnych lajków,

We Łbie zastój, non stop to samo gadanie,

Bierz w łapy różaniec, to Ci urwie banie baranie,

To taniec śmierci, chwyciłeś szatana za ogon,

Wpierdoliłeś się w sajgon, poczęstuję Cię pożogą

Słowo przeciwko słowu, z tym, że ja przesiąkłem piekłem,

Nikt nie może Ci pomóc, ten dział to nie Twoje miejsce.

Zbliża się koniec, dla Mnie nie ma praw i norm,

Sprowadzam na Ciebie piekło, Oddaj Panu hołd,

Drzewa padają na ziemię, na morzu panuje sztorm,

Dla marnych pizd został nieunikniony mord

Opublikowano

Dzięki że przyjąłeś.. ;)

Teraz posłuchaj mnie dziwko, szykuje szubienice

Jesteś frajer! Zawsze nim byłeś no idź na policje!

Jedyną szanse z przed nosa - zajebałeś mi śmieciu!

Spale cię w piecu! Twoje historie giną w echu!

Nadchodzi wieczór, ty zawsze musisz się wjebać!

Musisz być numerem jeden - nie ma tu przebacz!

No przekup fejka, na mordzie masz kawałki cegieł !

Jesteś huju zerem, pierdolonym ubitym stekiem!

Nie mam do ciebie szacunku! Skurwiel cieszy jape

Do środka ci narżnę szczuchami dławisz się chamie!

No idź dostań szczytu, niech soki z pizdy ci wylecą!

Tylko przestań cieszyć mordę, poczuj na twarzy beton!

Zajebie ci w ten koślawy łeb - leżysz już na ziemi

Ja cię kopie pedale, a ty się kurwo znowu cieszysz!

Zawsze uhahana morda jak świnie bym cię zarżnął

Koło huja mi latasz pało, żniwiarz powie ci ponadto

Zajebałem ci z Cycem, dwa plaski w twoją mordę!

Siedziałeś cicho szmato - teraz cię kurwa kropnę!

Nie jestem taki jak ty, że wyskakujesz z bratem na mnie

Ja dam radę w solo, i tak kurwo padniesz!

Głosujcie..

1343548143-U383429.png

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:

Opublikowano

Moim zdaniem 2 dissy słabe. Głosu na nikogo nie oddam

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Opublikowano

Jaki szczery. Najlepiej..

Olać ten temat, niech newbie glosują..

;(

1343548143-U383429.png

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:

Opublikowano

Nieunikniony koniec, wbijam jak ksiądz do przedszkola,

hahahah co to kurwa jest? xD hahaahahha

Obydwa texty troche dziwne ale bardziej podoba mi sie tekst Shakura - glos na niego.

Opublikowano

hahahah co to kurwa jest? xD hahaahahha

Obydwa texty troche dziwne ale bardziej podoba mi sie tekst Shakura - glos na niego.

Księża często są utożsamiani z pedofilią. HAHAHAHAHHAHA

Opublikowano

Niewyspany

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Opublikowano

Kurwa, jak widzę temat gdzie Maka się dissuje z kimś, to Ci sami głosują na niego, a ja na nikogo, nawet komentarza nie zostawiam, bo widzę że przydupasy Maka oddali głos na jego pana, to siedzę cicho, ponieważ tak czy siak nic nie zmieni mój głos na jego przeciwnika, ale teraz mam to gdzieś i zostawię tutaj komenta... Głos oddaje na Niewyspanego, tekst boski, a czasem tekst Maka nie trzyma się całości i wychodzi wielkie gówno, a jak potem widzę że głosują na niego, a jeszcze dziwne że zawsze Ci sami, to mnie kurwa krew zalewa. pjona, tak jak powiedziałem głos na Niewyspanego.

Sory za szczerość, to tylko moje zdanie - niech nikt mi się nie tłumaczy...

@2x down

Tylko że tutaj głosuje się na osobę która ma większy staż na forum i reputację.

Opublikowano

Każdy ma prawo głosu i każdy może go oddać na kogo zechce. Nie ukrywam tego, że znam się z Makavelim i często może i zawsze oddaję głos na niego, bo wie co robi ma swój styl, który cały czas szlifuje. Niewyspanego dissy też czytałem no i muszę przyznać, że również pisze świetne teksty nie ma się w sumie do czego przyczepić.

Pan wyżej myślę, że zazdrości troszkę Makaveliemu nazwijmy to 'sławy' na forum w pojedynkach. Nie wiem co w tym widzicie bo według mnie to tylko zabawa napisać tekst i pojechać kolegę czy też wroga. Wyzywacie się i bierzecie to za bardzo do siebie co jest błędem. Zajmijcie się może tym na poważnie,(makaveliemu już o tym wspominałem, bo z jego pomysłowością mógłby nawet daleko zajść), bo takie pierdzielenie na forum zysków ani szacunku nie przynosi gdyż w tej branży liczy się respekt i hajs lecz nie w każdych przypadkach.

Każdy ma swoje zdanie do którego ma prawo, a oto i moje zdanie możecie mnie teraz zjechać, ale wydaje mi się, że jest w tym ziarnko prawdy.

Proszę bardzo powyzywajcie mnie teraz macie okazję bo jestem przydupasem Maki ? W dupie mam tak szczerze co o mnie sądzicie i również pierdole to co o mnie chcecie powiedzieć lecz co możecie tu mówić skoro mnie nie znacie. Nie przejmuje się tym ani trochę.

Co do pojedynku tutaj oddaję głos na Niewyspanego, bo nie chcę być przydupasem Maki, ale co ja na to poradzę, że diss Niewyspanego tutaj jakoś bardziej mi się spodobał ?

Starczy tego gadania dissujcie się dalej, ale róbcie to z kulturą której każdy wymaga. Luca nie pierdol głupot tylko zrozum to co napisałem i przemyśl czasem zanim dodasz jakiegoś posta, bo nic w nim nie ma ciekawego prócz bezsensownych głupot i zazdrości, która Cię zżera, a widać to po tobie.

Opublikowano

Każdy ma prawo głosu i każdy może go oddać na kogo zechce. Nie ukrywam tego, że znam się z Makavelim i często może i zawsze oddaję głos na niego, bo wie co robi ma swój styl, który cały czas szlifuje. Niewyspanego dissy też czytałem no i muszę przyznać, że również pisze świetne teksty nie ma się w sumie do czego przyczepić.

Pan wyżej myślę, że zazdrości troszkę Makaveliemu nazwijmy to 'sławy' na forum w pojedynkach. Nie wiem co w tym widzicie bo według mnie to tylko zabawa napisać tekst i pojechać kolegę czy też wroga. Wyzywacie się i bierzecie to za bardzo do siebie co jest błędem. Zajmijcie się może tym na poważnie,(makaveliemu już o tym wspominałem, bo z jego pomysłowością mógłby nawet daleko zajść), bo takie pierdzielenie na forum zysków ani szacunku nie przynosi gdyż w tej branży liczy się respekt i hajs lecz nie w każdych przypadkach.

Każdy ma swoje zdanie do którego ma prawo, a oto i moje zdanie możecie mnie teraz zjechać, ale wydaje mi się, że jest w tym ziarnko prawdy.

Proszę bardzo powyzywajcie mnie teraz macie okazję bo jestem przydupasem Maki ? W dupie mam tak szczerze co o mnie sądzicie i również pierdole to co o mnie chcecie powiedzieć lecz co możecie tu mówić skoro mnie nie znacie. Nie przejmuje się tym ani trochę.

Co do pojedynku tutaj oddaję głos na Niewyspanego, bo nie chcę być przydupasem Maki, ale co ja na to poradzę, że diss Niewyspanego tutaj jakoś bardziej mi się spodobał ?

Starczy tego gadania dissujcie się dalej, ale róbcie to z kulturą której każdy wymaga. Luca nie pierdol głupot tylko zrozum to co napisałem i przemyśl czasem zanim dodasz jakiegoś posta, bo nic w nim nie ma ciekawego prócz bezsensownych głupot i zazdrości, która Cię zżera, a widać to po tobie.

Zjechałbym Cię ,ale Mi się nie chce.

Opublikowano
snapback.pngUżytkownik Jimmy1 dnia 25 marzec 2012 - 15:50 napisał

Zjechałbym Cię ,ale Mi się nie chce.

Zesrałbym się na Ciebie, ale Mi się nie chce.

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...