Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Embrace[Pl][Hamachi]

MeCa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jakieś lipne je masz. ja miałem 1 i po dwóch dniach musiałem robić reinstall systemu

//edit próbowałem odpalić głową sury z innego serwera lecz przy wyborze postaci wywala do okna logowania

Opublikowano

Nie znaleziono obiektu!

Nie znaleziono żądanego URLa na tym serwerze. Odnośnik na
wydaje się być nieprawidłowy lub nieaktualny. Poinformuj autora
o problemie.

Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z
.

Error 404

5.55.99.164

03/24/12 20:58:29

Apache/2.2.21 (Win32) mod_ssl/2.2.21 OpenSSL/1.0.0e PHP/5.3.8 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1

Cos reje nie dziala?? wtf?

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

Serwer działa, ludzie grają... jutro będzie Klient, zrobię tak żeby wszyscy byli zadowoleni =)

Opublikowano

Serwer jest cudem, maliną i miodem lany. Po prostu epicko się expi i dropi .

Wielkie TAK dla serwera, już niedługo sponsoring (mój) i serwer będzie dedykowany.

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Widze ze serwerek sie ladnie zapowiada moze wkoncu cos wypali bo te dedyki nowe nawalaja masakrycznie a zanim wrzucisz clienta ha to przeskanuj komputer bo mozliwe ze masz na kompie win32 sality i ci zainfekowal akurat tego launchera mam nadzieje ze serer nie padnie bo sie zalamie.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Serwer na pewno nie padnie ! dziś w nocy będę wrzucał Klienta, także jutro na pewno będzie.

Ps : sieci dorobione.

Opublikowano

Nie polecam - dlaczego? virus zaraził mi wszystkie pliki na komputerze musiałem formata robić . Raport.

ostrzegałem kilka postów wcześniej : )

Opublikowano

Prezka 10/10 Server 9/10 z powodu braku dropu z szkaty ezorycznego władcy lecz warto zagrać

15963tata556.png
Opublikowano

Ja czekam z niecierpliwością na dedyka . Dam sobie rękę uciąć, że będzie + 400 online. ^^ W dziale hamachi siedzi może 80 osób , a w działach dedyk po 500 nie kiedy . ;D

Czekam dzisiaj na ONLINE !

Opublikowano

Ludzie, ludzie, ludzie.. Uzależnieni metinowcy.

Serwery hamachi - to serwery na których możesz się odprężyć, zrelaksować. Ale trzeba mieć też serwer zastępczy najlepiej dedykowany, w razie nieobecnego lidera na hamachi.

36733859559970154671.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...