Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg --- Ban , za?

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Goscio, jezeli Ty jestes MeHow to troche masy przeje*ane ;d

Tak to jestem Ja. :) . Tylko nadal nie czaje dlaczego ... Heh

Grałem sobie zwyczajnie , poleciałem w piłe pograć , przychodzę a tu ban.

Mowie to ze spokojem bo nie rozumiem o co im chodzi... :>

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Jest to wyłącznie rozrywka i wszelkie oburzenie na prawdę jest tu nie potrzebne. Tak jak koledzy wyżej wyjaśnili Ci, że oszukiwałeś w darmowych SM i to wyłącznie wystarczyło abyś dostał blokadę a za każde oszustwo tego typu jest poprzez IP ale można to obejść każdy komputer ma swój nr tak jak telefon i zablokował porty przez które ty się logowałeś a po za tym administratorzy gry znają każde twoje IP z którego się logujesz.

Opublikowano

Metin2.sg jest najlepiej pilnowanym serwerem jakiego znałem oczywiście z globali.

Ale z tego co przeczytałem na forum to mnie trochę śmieszy :)

Powinieneś ich pytać o więcej dowodów żeby ci pokazali.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Czego mnie obchodzi twój pierdolony PL ? Idź kurwa grać z twoimi neosami i nie nabijaj mi tutaj postów, chuja mnie obchodzi twój klub

Jak kurwa nie legalnie doładowałem? Człowieku wyjdź bo zaraz cie przez monitor dojadę

Pado mi kurwa zapraszam na skype... Kurwa niech tu wejdzie jakiś moderator i niech go kurwa zbanują w te rude duspko ... Nie rozumiem takich ludzi i pado ,, cwaniaczku '' . Idź zbierać ,, Lubie to ''

Jest to kurwa dzwine !!! Miałem eq x5 bon , dopiero co dziś je skołowałem , zrobiłem --- I dostałem bana kurwa no za co?

Jak napisać do tego jebanego supporta? --- Sory za słowa, ale straciłem tyle PLN

-Bana dla koleszki.Tyle bluzgów ze uzbiera sie 100%.

nanicz.png

Opublikowano

Jak bym byl adminem tutaj to dawal bym perma za pisanie bzdur. Niestety wylecialo by 90% tego forum.

Piszecie ze bana ma za ankiety? Wy glupki jedne jak macie udzielac takich informacji to lepiej nic nie piszcie bo gowno sie znacie.

Opublikowano

-Bana dla koleszki.Tyle bluzgów ze uzbiera sie 100%.

DFFieście procent. :* - Dostałem już swoje.

Proszę o zamknięcie.:)

Sprawa się na pewno rozwiąże i może odzyskam ekwipunek.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Jak bym byl adminem tutaj to dawal bym perma za pisanie bzdur. Niestety wylecialo by 90% tego forum.

Piszecie ze bana ma za ankiety? Wy glupki jedne jak macie udzielac takich informacji to lepiej nic nie piszcie bo gowno sie znacie.

100% racja

albo tak samo pierdolicie ze kiedys gdzies ksul jak wyraznie pisze 'SCAMMING'

Opublikowano

Najlepiej to jakby temat został zamknięty bo piszecie same głupoty, skoro nie znacie się to nie gadajcie głupot i bezmyślnie sobie nie nabijajcie postów bzdurami.

Gość koxxxik12
Opublikowano

@up sam teraz nabiłeś posta

@topic

skoro dostałeś bana na pewno coś zbroiłeś na sg nie dostaje się bana za nic jak na pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...