Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pare dręczących mnie problemów odnośnie ibota może wie ktos jak ustawic niektóre zachowania ibota żeby był sprawniejszy a mianowicie:

1) Można ustawic tak bota żeby pierw zabijał wszystkie zagrażające mu potwory potem zbierał itemy? Bo denerwuje mnie to że często zamiast klepac to mój bocik sobie śmiga i zbiera itemy i przez to często ginie. Czy ma to jakis związek z pick delay? Właściwie co to jest i jaką wartosc najlepiej ustawic?

2) Bot używa pierwszych lepszych miksturek czy zawsze wyczerpuje te co najwięcej regenerują hp/mp?

3) Ostatnio mój bot nie chciał atakowac gianta chociaż był przez niego klepany. Nie ustawiałem opcji żeby nie atakował gianta. A czy jakbym ją ustawił to gdy mój bot jest klepany przez gianta to będzie wdawał się z nim w walke ?

4) Poda ktos stronke gdzie mozna skrypta sobie zrobic bo gdzies na forum widziałem linka ale nie działającego.

Z góry thx

Opublikowano

1 nie da sie zrobic z tego co wiem zeby najpierw bil potem zbieral

2 uzywa takich jakiekupisz albo takie jakie ma

3 powinien ci go zaczac bic czyli cos masz zepsute albo robil cos innego np podnosil gold lub wczesniej juz zaznaczyl mobka

4 tej stronki juz chyba nie ma chyba ze sie zmienil link

za duzo nie pomoglem chyba