Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] An error occurred: Failed to download config file.

PolandGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc - Bawiłem się proxy switcher. ( chciałem zdobyć troche BF.. ) Lecz mi to nie wychodziło. Usunąłem ten program.

Lecz po tym.. Gdy chce uruchomić battlefield play4free wyskakuje błąd. Jestem w tym nowy, ale dziwne że akurat po bawieniu się proxy switcherem, wyskoczył ten błąd.

" An error occurred: Failed to download config file. " + Usunąłem folder z grą, i nawet od nowa nie chce sie pobrać! Ten sam błąd!

Proszę o pomoc.

( Nie wiem.. czy to od proxy switchera, czy czego, podawajcie pomysły, może akurat.. )

Opublikowano

Ten błąd to objaw blokowania gry przez jakiś proces. Wyłącz firewalla, antywirusa.

1.Look if you have a tempPatch directory in your game directory. If yes, delete it and refresh the playnow page... should be updating fine...

2.Jeśli nie pomogło zmień przeglądarkę lub odpal ją jako administrator

Usuń dodatki z przeglądarki od BF i zainstaluj jeszcze raz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbowałem tego wszystkiego i nic nie pomogło

Możliwe, że gdzieś na komputerze masz pliki gry. Przeszukaj dokładnie komputer.

Opublikowano

Mógłbyś dokładniej opisać jak to mam zrobić CCleanerem? Nigdy nie używałem tego programu i nie wiem za bardzo

Włączasz program, przechodzisz do zakładki rejestr -> Skanuj by naleźć problemy i usuwasz.

Opublikowano

@up

robiłeś wszystko to:

Ten błąd to objaw blokowania gry przez jakiś proces. Wyłącz firewalla, antywirusa.

1.Look if you have a tempPatch directory in your game directory. If yes, delete it and refresh the playnow page... should be updating fine...

2.Jeśli nie pomogło zmień przeglądarkę lub odpal ją jako administrator

Usuń dodatki z przeglądarki od BF i zainstaluj jeszcze raz.

?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siema.

Miałem ten sam problem .

Wiem że to już po czasie ale może się komuś przyda .

1.Zaktualizuj sterowniki Adobe Reader.

2.Jak nie pomoże to usuń grę i zainstaluj na nowo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...