Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.3]MegaBuildPL[Dedyk][24/7][no-premium][no-wl]

bula158

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na serwer survival MegaBuildPL

Pluginy:

- CaptureThePoint (juz niedlugo) - Polega na zdobywaniu punktow neutralnych lub przejetych przez przeciwnikow.

- MoneyDrop - Dzieki temu pluginowi po zabiciu obojetnie jakiego potworka wypadaja nam pieniadze za ktore mozemy cos kupic

- FalseBook - Ten plugin umozliwia nam robienie bram(gate) mostow(bridge) i wind (lift up/down)

- I wiele wiele innych

Najczesciej zadawane pytania:

- Jak na tym serwerze zarobic ? - To jest proste wystarczy zabijac potworki lub wydobywac zelazo zloto itp a potem je sprzedac.

- Gdzie moge sie wybudowac ? - Na poczatek radze sie wybudowac gdzies poza cuboidem a w pozniejszym etapie gry kupic sobie dzialke i ja wraz z czasem rozbudowywac.

Administratorzy:

- BulawOw (HeadAdmin)

- WojtaS199350 (Admin)

Ip Serwera:

- s51.csrv.pl:13438

Inne:

- W razie jakis innych pytan prosze pytac adminow na serwerze chetnie na nie odpowiemy.

- Wrzucil bym ss ale cos mi sie popsulo i nie moge :(

- Oraz goraco zapraszamy do nas na serwer !!!!!

- Nether - On

- Potwory - On

- Zwierzeta - On

- PVP - On

Opublikowano

Zapraszamy na serwer survival MegaBuildPL

Pluginy:

- CaptureThePoint (juz niedlugo) - Polega na zdobywaniu punktow neutralnych lub przejetych przez przeciwnikow.

- MoneyDrop - Dzieki temu pluginowi po zabiciu obojetnie jakiego potworka wypadaja nam pieniadze za ktore mozemy cos kupic

- FalseBook - Ten plugin umozliwia nam robienie bram(gate) mostow(bridge) i wind (lift up/down)

- I wiele wiele innych

Najczesciej zadawane pytania:

- Jak na tym serwerze zarobic ? - To jest proste wystarczy zabijac potworki lub wydobywac zelazo zloto itp a potem je sprzedac.

- Gdzie moge sie wybudowac ? - Na poczatek radze sie wybudowac gdzies poza cuboidem a w pozniejszym etapie gry kupic sobie dzialke i ja wraz z czasem rozbudowywac.

Administratorzy:

- BulawOw (HeadAdmin)

- WojtaS199350 (Admin)

Ip Serwera:

- s51.csrv.pl:13438

Inne:

- W razie jakis innych pytan prosze pytac adminow na serwerze chetnie na nie odpowiemy.

- Wrzucil bym ss ale cos mi sie popsulo i nie moge :(

- Oraz goraco zapraszamy do nas na serwer !!!!!

- Nether - On

- Potwory - On

- Zwierzeta - On

- PVP - On

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...