Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny Początek...? :)

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! :P :P

Rozpoczynam grę od nowa na serwerze s26 - Solar.

Mam parę pytań a zasadniczo jedno konkretne co do rozpoczęcia ponownej gry w metina.

Gram praktycznie od zera więc nie stawiam sobie full eq na 1lvl +9. :)

Jedynie mogę dodać iż mam pewien zarobek, mianowicie z paczek świątecznych czy to z v2, coś koło 6-8kk, ale to na swoje potrzeby i wydatki. :D

Korzystam z tej paczki dla początkujących na 2x exp oraz trzecią rękę na tydzień. Dodatkowo oczywiście dla ułatwień porobiłem jak już pisałem te świąteczne prezenty oraz v2 ze zbieraniem itemków. Ponad to robię bonusy na dwa konta z werbowaniem graczy - czyli praktycznie wykorzystuję w pełni co jest do wzięcia z takich darmowych przyjemności. Trochę się rozpisałem a więc przejdźmy do sedna sprawy... :)

Moje pytanie brzmi tak:

- Grając od zera, z pewną ilością yang ( 6-8kk na podstawowe eq do gry ) mając 2x exp oraz trzecią rękę na tydzień jaki zdołam wbić lvl ? Przedstawię trochę więcej informacji natomiast, zaczynam grać czyli uaktywniam ten pierścień expa w niedzielę rano. Rozpiska na tydzień wygląda tak ( mój czas na expienie )

Niedziela - praktycznie cała ale expić będę powiedzmy z 6h jeśli będę miał chęci.

Poniedziałek - 15:30 - 24 hmmm... za pewne na exp w tym czasie który podałem byłbym w stanie poświęcić z 3/4 godziny

Wtorek - 14:30 - 24 również jakoś 3-5 godzin na expienie

Środa - 13:30 - 24 4-5 godzin na expienie

Czwartek - 17 - 24 3 godziny na expienie

Piątek - 6-7 godzin na expienie

Sobota - Myślę, że całą bym miał wolną natomiast na exp poświęcę te 6 godzin +

Rozpisałem czas którym dysponuję i godziny które mogę poświęcić dziennie na expienie mając ten pierścień. Dodatkowo dodam iż, gram Surą WP i na metinie znam się bardzo dobrze. Poprzednim zdaniem chciałem wytłumaczyć, że nie mam problemów, gram czysto od zera i całą wiedzę gdzie expić, na jakim lvl, gdzie i wszystko mam w jednym paluszku. :)

Piszcie odpowiedzi stosując się do powyższych informacji, za odpowiedzi daję Lajki ! ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Tak będzie najlepiej, 35 i zrobię boja + na metki, a dalszym expem zajmę się później. ;)

Z pierścieniami expa też nie ma problemu gdy są darmowe SM przez sponsor pay, np pd na tydzień 64SM, trochę można porobić ankiet i jakiś sms załóżmy za 12zł na 30SM i pierścionek będzie. Mówię tak ze względu, że mam telefon na kartę i dostając doładowanie nigdy tej kasy nie wygadam... :)

Każdy łapie Lajki a temat można zamknąć. :D

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...