Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie MMORPG polecacie?

H5N1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc. Chcialbym sobie czym zająć czas i poszukuje fajnego MMORPG najlepiej po polsku. Gralem w Age of Conan i nie za bardzo mi sie spodobal, obecnie pykam w Aiona ale tez powoli mi sie nudzi. Moze macie jakieś swoje ulubione gry lub propozycje ?

PS: Wiecie moze kiedy wystartuse Sevencore bo zapowiada sie fajnie.

PS2: Nie wiecei może czy Eligium jest juz po polsku ?

Opublikowano

Z polskich to Ci polecę Last Chaos, ew Guild Wars 1 (chociaż dwójka wychodzi niebawem :c)

Z zagranicznych Linage II, Perfect World, Jade Dynasty..

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

4story ale troche monnotonne jezeli lubisz questy runes of magic wiele mozliwosci wydawanie realnej kasy jest wymagana dopiero w end game polecam takze bardzo ale to bardzo cabal online to jest raczej pomieszane troche questow troche grindu ladna grafika a efekty skilli sa poprostu zajebiste ;) aion online bedzie za free juz jest ale chyba tylko beta testy moge sie mylic a i runes of magic jest po polsku ;)

Opublikowano

Z Polskich Polecam jeszcze airrivalsa. www.airrivals.pl

Gra nastawiona na PvP, oraz TP, jezeli chodzi o exp to niestety grind lecz do wbicia konkretnego lvla nietrzeba duzo czasu a ta gra daje naprawde duzo frajdy. Serdecznie ja polecam.

Polecam moze jeszcze Globalnego Mythosa lecz w tej grze tak naprawde niewiadomo oco chodzi zero wiekszych wojenek sam grind i misje oraz zdobywanie coraz to lepszego Equ, ale przyznac trzeba jezeli gra sie w jakims Party to gra nawet wciaga i cieszy ^^

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...