Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] Gra w LastChaos (dla poczatkujacych)

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja specem na 165 mam set +11 i wystarcza mi Więc jak sie chce to można i tak Większość graczy już nie umie grać bez setów +15 i abs hp

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

ja specem na 165 mam set +11 i wystarcza mi Więc jak sie chce to można i tak Większość graczy już nie umie grać bez setów +15 i abs hp

Pamietaj to global,ty grasz na 777 a to sie rozni :)

Na globalu wiecej osob i wogole musisz miec takie eq bo jak bedziesz na jakims boss'ie np. to "noobki" cie ubija :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pamietaj to global,ty grasz na 777 a to sie rozni :)

Na globalu wiecej osob i wogole musisz miec takie eq bo jak bedziesz na jakims boss'ie np. to "noobki" cie ubija :)

Na PLu teraz jest w uj malo graczy.Na takim 777 jest zdecydowanie wiecej:)

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Na PLu teraz jest w uj malo graczy.Na takim 777 jest zdecydowanie wiecej:)

Nie porównuj PL gdzie grają tylko Polacy, do 777 gdzie grają osoby z wielu krajów..Wiadoma sprawa, że na 777 gra więcej osób..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już się nie da farmić jak kiedyś jak możesz zrób nowy poradnik teraz nie ma bloku expa w 100% a 10k pu to mało 25k według mnie to opcjonalnie. 40k max

5435084992.png

Opublikowano

Już się nie da farmić jak kiedyś jak możesz zrób nowy poradnik teraz nie ma bloku expa w 100% a 10k pu to mało 25k według mnie to opcjonalnie. 40k max

Lol cos ty! Szczerze to starczy nawet z 5k nabic,potem na 60lvl dostajesz za wszystkie quest'y 11,5k :)

Ale dobra zeedytuje i dodam wszystkie nowosci :)

Opublikowano

Bardzo fajny poradnik, mi bardzo pomógł. Co prawda nie ma tam wszystkich info mi potrzebny, lecz resztę to na gg mogę się dopytać lub w grze.

7yglGoJ.png

Opublikowano

Jeśli możesz to dodaj,że po ukończeniu nauki dostajemy set +10(wygląda tak jak set za pkt.lojalności) oraz 2 bronie,tak jak w przypadku ewentówek dla dwóch podklas,tyle ,że +10:)

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Jeśli możesz to dodaj,że po ukończeniu nauki dostajemy set +10(wygląda tak jak set za pkt.lojalności) oraz 2 bronie,tak jak w przypadku ewentówek dla dwóch podklas,tyle ,że +10:)

Lol serio? Ile nowosci... ;d

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemanko :) zaczynam grac w Last Chaos i wlasnie po przeczytaniu tutorialu wiem co i jak na poczatek :)

pozdrawiam !

Opublikowano

Wszystko świetnie, lecz polecam zrobić słowniczek niektórych wyrazów, bo dla początkujących np słowo "Stun" moze byc nie zrozumiałe, no chyba że jest to gdzieś umieszczone i umknęło mojej uwadze ^^

Opublikowano

Wszystko świetnie, lecz polecam zrobić słowniczek niektórych wyrazów, bo dla początkujących np słowo "Stun" moze byc nie zrozumiałe, no chyba że jest to gdzieś umieszczone i umknęło mojej uwadze ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/704984-tutco-i-jak-czyli-najczesciej-spotykane-pytania/

polecam. jeszcze dodam kiedyś oznaczenia niektórych słów

• 3 miesiące temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Last Chaos] Gra w LastChaos (dla poczatkujacych)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...