Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] AIMBOT&ESP [Stefsot]

Lenox111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MultiHack by Stefsot v1.2 [1.5.387]

STATUS VAC: NIEZNANY

Download:

http://speedy.sh/r5k4Q/esp-aim-stefsot.zip

Skan:

https://www.virustotal.com/file/7d435a08113d12077c2ed4658e8d55bed7c50d02d6fcb5c96293c7dd1ff71042/analysis/

YKJh6.jpg

Funkcje:

* Wallhack (Box ESP)

* Aimbot

* Aim Prediction

* Aim Key

* External Configuration File ('config.txt')

* Fully External

Instrukcja:

1. Pobierz

2. Wypakuj z archiwum

3. Skonfiguruj 'config.txt' według własnych upodobań (1- opcja włączona, 0- wyłączona)

4. Włącz Modern Warfare 3 MP

5. Przełącz na tryb w oknie bez ramki

6. Zminimalizuj grę (alt+tab)

7. Uruchom "Mw3 by stefsot v1.2.exe"

8. Wróć do MW3

9. Graj !

10. Daj Lubię To :]

Credits

* stefsot/weakspider

* Sph4ck

* master131

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Ja tam nie wiem , mi nic nie laguje działa jak każdy inny hack external ;)

Poza tym hack dobry łatwy do konifguracji w 100 % polecam .

Opublikowano

To jest 2v , nie sprawdzałem , ale 1v strasznie lagowała , sądząc po prostocie samego hack'a i wadze , długo zostanie nie wykrywalny

Opublikowano

Witam.

Nie rozumiem jak skonfigurowac hacka prosze o pomoc i gdy wlaczam ikonke MW3 by stefsot to pisze mi cos z NET.Framework

Opublikowano

nie umiem tego skonfigurowac, nawet nieskonfihurowany jak odpalam to nie wiem czy to dziala czy nie, bo nic sie nie dzieje. Generalnie chodzi mi o to aby wylaczyc wszystkie opcje oprocz tej dzieki ktorej wiem gdzie znajduje sie wrog. Odpalam gre mp, uruchamiam hack wyskakuje okienko daje ok i wracam do gry. Wybieram np. team deathmatch i gram ale nie widze zeby cos sie zmienilo, nie dziala mi raczej nic bo nawet nie wyswietla pozycji wroga. Prosze o pomoc w konfigu tego hacka tak abym mial ESP.

Opublikowano

JA normalnie odpalam Haxa gre i nie wiem jak skonfigurowac prosze o pomoc nic nie widze nawet nie strzela headshotow prosze o skonfigurowanego config gdzies na speedy share albo tu prosze plis.

Deadboy

Opublikowano

kto mi pomoze zrobic ustawienia tak aby sam chodzil i sam zabijal dam doladowania na fona 10zl prosze o kontakt na gg 26464932 albo odpisac tu

ps hodzi mi o tego moda powyzej

Opublikowano

kto mi pomoze zrobic ustawienia tak aby sam chodzil i sam zabijal dam doladowania na fona 10zl prosze o kontakt na gg 26464932 albo odpisac tu

ps hodzi mi o tego moda powyzej

Nie ma opcji Auto shoot więc raczej nie zrobi ci nikt takiego czegoś. Po 2 nie ma także opcji auto chodzenia, więc poczekaj trochę na nowsze haxy.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

napisz mi co jak dziala i do czego ktura opcja i na jakich ty grasz jak bys mógl :P

pisz na gg 26464932 to jak pomozesz to zaplace :P

Opublikowano

@quetroo Nie doubluj , pisz na pw jak coś , zakaz handlu na forum , a to czego szukasz nazywa się tiger bot , narazie nie ma go w darmowych hackach , aimbot to hack który automatycznie namierza przeciwników , wallhack pokazuje wrogów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...