Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Pewnej Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry osadzonej w średniowieczu, tzn. aby byla to gra z widokiem z pierwszej osoby, w ktorej walczy sie mieczem ( ogolnie bronia biala).

Znacie moze jakies ciekawe tytuly, w ktorych mozna przeprowadzac bitwy, wojny itd. ?

Opublikowano

@up

Też dobre gry, ale mi chodzi o "troche" bardziej rozbudowane pod tym wzgledem.

Aby w grze mozna bylo stoczyć bitwy, w ktorych bierze udzial kilkudziesięciu rycerzy etc.

Opublikowano

No moze armie to nie, ale kilku ludzi/orkow tak

ogolnie cala gra to 1, wielka wojna

w g3zb walczysz sam vs cale miasto (40 ppl?) i starczy, ze dostaniesz 1-2 skilla/e od maga i ktybb esc -> wczytaj

Opublikowano

mount &blade miażdży jak się wciągniesz to już oderwać się nie możesz ja raz w to grałem to 3 w nocy bo musiałem zamek obronić a potem następny zaatakować i tak dalej xD jest dużo rodzajów broni, kupujesz konie zbierasz swoją drużynę potem ją ulepszasz wlcząc i tym samym zdobywając doświadczenie, jestes wasalem swojego króla lub tworzysz swoje własne rebeliancie królestwo. I są właśnie wielki bitwy możesz ściągnąć mod że w jednej bitwie uczestniczy nawet 200 żołnierzy tylko że do tego trzeba mieć mocnego kompa

Mariuszw13.png
Opublikowano

Nie musisz mi tłumaczyć bo grałem we wszyskie gothic'ki, tak samo oblivion i podobne rpg'i.

Ale tam nie ma takiego klimatu wojny o jaki mi chodzi.

Opublikowano

Do M&B jak się zassa program co zmienia ilość ludzi na polu walki to jest masakra ;3 400 ludzi na siebie i jaaazdaaa xD Normalnie jak są większe armie to się nie wszyscy na raz leją tylko 30vs30 i potem znowu 30vs30 i tak do wykończenia armii.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Joanna d'Arc ... troszkę stara ale taka jak chciałeś xP

i moze jeszcze Robin hood legenda sherwood tez stara (2003r) ale tylko takie znam z tego typu xP

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png