Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]wrota beta protki ibot

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam do was pytanko,czy ibot da radę ubić wszystkie proty w becie,bił bym z x3,bo w alfie mi pięknie z x1 zrobił,nawet 20k hp nie stracił, lecz nie wiem, jak było by z betą, z góry dzięki za odp :) wynagrodzę lajkami

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że dla bota rodzaj wrót "zazwyczaj" nie ma większego znaczenia... często puszczam ludzikom z TS'a bota również na wrota i czasem nawet po cały dzień potrafiąrobić wrota z samego x1 i 2026 bo niekażdy ma bóg wie jaką fe ale bez problemu dają rade nawet z gammą, ustaw sobie full speed'a w drony max 2 osłonki, żeby potencjalny hit nie wchodził bezpośrednio w hp a tak to tak jak mówiłem fs i max laserów w dronach i nawet z x1 i samych 2026 bocik Ci każde wrota ogarnie:)

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

no jak alfe zrobil bez straty 20 hp to bete zrobie teoretycznie 2 x dluzej i z 2 x wiekszymi szkodami dla ciebie, wiec powinno sie udac:) ja zawsze mialem problemy z gamma, ale zawsze robilem z x1

Opublikowano

jeśli chodzi o bota i wrota to w normalnych wrotach zazwyczaj robi je bez ponoszenia obrażeń, hity trafiają się przeważnie w takich wrotach jak zeta gdzie kolejna fala pojawia się gdy dobijasz pierwszą falę w rogu i nagle Ci nowa fala na plecy wyskoczy a w normalnych wrotach alfa, beta i gamma alieny pojawiają się od razu fala po fali i są ciągane po całej mapce więc praktycznie nie ma możliwości oberwania od nich bo zjawiając się gonią za Tobą i grupką już tłuczonych alienków:)

Trochę zagmatwałem ale chyba wiadomo o co kaman:P

Net & VPS

Opublikowano

możesz wyjaśnić po kiego wała mu czołg na bota we wrotach? o.O spamujesz ile wlezie pisząc bzdury we wszystkich tematach xD jeszcze nie widziałem,żeby ktoś pierdolnął bocika w werota na czołgu bo na mk a szczególnie protach ded murowany <_<

Net & VPS

Opublikowano

boty są poto żeby robiły wrota :]

dadzom rade z każdymi mozesz robic golcem 8 flax 31 mp1 z x1 po 2k i zrobi zajmie mu to długo ale zrobi ja zete robiłem 5 godz vegom 15 elef-3 2 irys formacja za 75k urki 8 pp w profilu i zrobiłe teraz składam epsliona gram na CZecha3 ;]

Opublikowano

możesz wyjaśnić po kiego wała mu czołg na bota we wrotach? o.O spamujesz ile wlezie pisząc bzdury we wszystkich tematach xD jeszcze nie widziałem,żeby ktoś pierdolnął bocika w werota na czołgu bo na mk a szczególnie protach ded murowany <_<

Ja zawsze wkładam wszystkie osłonki na statek na wszystkie fale prócz protów czy to robię sam, czy bot mi wrota klepie i jakoś daje radę bez żadnych problemów.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...