Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmiński Minecraft

Vilendorf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam zamiar kręcić film o wiedźminie w minecraftowym świecie.Poszukuje modów, texture packów, skinów i kilku ludzi.

Podając mody czy teksture packi jeśli możecie podajcie link jak nie to chociaż samą nazwe moda(wasze propozycje będę wpisywał).Przydadzą się też jakieś mapki np Kear Mohren czy jakieś miasto.Później to wszystko połącze.Mody które już mam:Shelf,Castle Defense ,Better Than Vilagers, Mo'Swords,Forniture Mod, Mo' Creatures,Tale of Kingdoms,Balkon's Weapon Mod,Dragon Mounts,x-ray(do mikstury kot).

Nagradzam Lajkami.

Opublikowano

Texture Pack - do The Witcher MineCraft przyda się Medieval-Pack 1.2.3. Nie sprawdzałem tam jeszcze wyglądu potworów i wszystkich itemów, lecz widziałem screeny.

Mody? Balkon's Weapon Mod. Nawet jest kusza dla Magistra ^.^ Jeżeli chcesz zrobić Wiedźmina 2, to polecam mod Dragon Mounts, ze względu na to że Sashia była smokiem (może ktoś na nim latać).

Skiny Wiedźmina :

http://www.minecraftskins.com/skin/63847/geralt-of-rivia/

http://www.minecraftskins.com/skin/85069/geralt-of-rivia/

Jak mi coś wpadnie do głowy, edytuję lub napiszę nowy post.

challenger.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...