Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sorc exp (gdzie)

patras1357

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 31 sorcera 30 mlvl

eq, spirit clock, plate legs, dragon shield,crown helmet, leather boots,scarf i all wandy no od 7 do 33 ;D

mam 40cc na squadzie... 20cc zarobiłem i 20cc kolega mi wisi ale kij w to...

pacc nie mam.... do tej pory expiłem na mumiach,crypty schablery itp.

ale chciałbym żebyście mi powiedzieli gdzie expic chce wbic tam 33 lvl... moge hmm robić.

opowiedzcie eq zmienić? jak expic z czym expic co brac na expa i tak dalej i gdzie... świat Harmonia Non PVP

Opublikowano

Zmien eq na focus cape,bohy,hat of the mad ,blue legs , wbij z 40 na dwarfach guardach ,a jesli masz jakiegos kolege knight bijcie gsy na pohu na maxymalnym respie.

Jesli wbijesz z 45 mozesz solo bic thais d lair nawet oplacalnie.

Gsy bij z gfb , na lair z ava

Opublikowano

Hmm mam juz 34 lvl sorca mlvl 33 eq takie jakie jest zostało, nie chce mi sie zmieniać fajne takie, expie z wand of draconia od 22lvl bo od 33 z woi większe waste; /

a tak łowie sobie 60 rybek i mam na expa aa tam to manaski używam dużo... Hmm narazie nie robie bo nie potrzebuje.... I jak wbije z 40lvl to gdzie lecieć?

męczyć dragi narazie kasy niemam na pacc ;/ i długo nie będe miał bo kryzys; /// więc lipa bede sie męczyć na faccu ale wbije na tych mumiach z 40lvl może 45 bo łądnie mam exp 25k na h róznie ale gram wieczorami dla tego tak wolno lvl bo dziewczyna jeszcze więc też problem bo chciałbym jak najszybciej wbić 50lvl gram od 20-21 do 24 w dni normalne a w wolne dni to do 5 lekko siedzie około...

Opublikowano

Powiem krótko zapraszam do tego tematu :)

http://www.mpcforum.pl/topic/505298-gdzie-expic-bocic-lub-skillowac/ 

Specjalnie został założony ten temat żeby nie było spamu :)

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...