Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends - FragMovie by ReVeS

TheReVeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki sobie, nie było w tym nic ciekawego :[

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

szczerze nie widze tu nic niezwyklego, zwykła gra katariną z wyciętymi troszke ciekawszymi momentami. pozatym polecam złożyć rewolwer hextex a nie te ksiązke pod katarine.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

Uwierz, że na normalu jest lepszy poziom. Mój ranked ostatni - ad carry w teamie - 3 miniony w 17 minucie, a sam mogę zdobyć staty 18/3 wystarczy trochę szczęścia. Tak na ogół Katą łatwo o fragi. Jeżeli są debile przeciwnicy i cię nie zastunują na ulti to pozabijasz.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

HAHAHAH TO SIĘ UŚMIAŁEM . Widać że twoi przeciwnicy to kompletni idioci nie potrafia dać ci stuna exha lub feara . Wiadomo czemu kille dostawałeś bo twoi przeciwnicy zamiast rzucać się na ciebie i dać ci jakiegos exhausta to bili sobie innych.

Rada :

Zrób sobie new konto wbij 30 lvl i graj rankedy i nie patrz na elo graj ciągle

Opublikowano

NIc ciekawego (frag Movie to do cs :P badz to fps tak zwanych)

1. Grasz kata dziwisz sie ze masz fragi?

2. Jaki ty czlowiecze item pierwszy kupujesz? Tarcze? hahaha co ci po 100 czy tam 120 hp jak tyle pota leczy? a jestes w ciul wolniejszy kupuj buty 3 poty Szybkosc i 3x 120 hp :P

3. Z tarcza musisz recallowac jak nie masz hp z potemi niee koniecznie:D

4 Zagraj inna postacia to pogadamy:P

Opublikowano

@up

Uwierz, że na normalu jest lepszy poziom. Mój ranked ostatni - ad carry w teamie - 3 miniony w 17 minucie, a sam mogę zdobyć staty 18/3 wystarczy trochę szczęścia. Tak na ogół Katą łatwo o fragi. Jeżeli są debile przeciwnicy i cię nie zastunują na ulti to pozabijasz.

Skoro masz 500 elo, to się nie dziw.

Opublikowano

Skoro masz 500 elo, to się nie dziw.

albo 300

2. Jaki ty czlowiecze item pierwszy kupujesz? Tarcze? hahaha co ci po 100 czy tam 120 hp jak tyle pota leczy? a jestes w ciul wolniejszy kupuj buty 3 poty Szybkosc i 3x 120 hp :P

3. Z tarcza musisz recallowac jak nie masz hp z potemi niee koniecznie:D

ja sam czasami kupuje tarcze na kate i uwazam to za bardzo dobry item tak samo jak na kennena wiec nie wiem co spinasz, to właśnie dzieki tarczy nie musisz sie cofac i mozesz stac długo na lini ponieważ tarcza regeneruje ci hp w przeciwienstwie do potek które uzyjesz w niecałe 2-3minuty

EXPmIpC.gif

Opublikowano

albo 300

ja sam czasami kupuje tarcze na kate i uwazam to za bardzo dobry item tak samo jak na kennena wiec nie wiem co spinasz, to właśnie dzieki tarczy nie musisz sie cofac i mozesz stac długo na lini ponieważ tarcza regeneruje ci hp w przeciwienstwie do potek które uzyjesz w niecałe 2-3minuty

Moje elo to 1111 :> pozdrawiam elo hell.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Tak! Doran shield jest bardzo opłacalny ze wzgledu na duza ilosc mana regen i hp, troszkę armoru.

Grałem ostatnio przeciwko karthusowi (kennen) i stałem na lini 15minut bez zadnego powrotu

Opublikowano

'ze wzgledu na duzo ilosc mana reg.'? ee slucham? Wiesz to tak jakbym wzial talona kontra kassadina na midzie i stalbym tym talonem do usranej smierci :D.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

1 dbstep nie pasuje do tej gry ^^

2 nic specjalnego, przeciwnicy średnio ofensywni

3 lolreplay, równie dobrze mogłeś wrzucic powtórkę na ich stronę

4 tylko jeden mecz. .

5 głównie to dobijasz z ulti

6 w sumie to tych fragów za wiele nie było

@DOWN przeciwnicy byli słabi.. po prostu

Hejo

Opublikowano

Akali to nie takie rzeczy się robiło. Poza tym nie znam się zbytnio na 3 vs 3 ale veigar nie jest chyba zbyt dobrą postacią na ten tryb tak samo jak varus

graphic.png

Opublikowano

szczerze to nic ciekawego , mógłbyś edytować posty by nie odświeżać tematu co do twojego fragmovie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...