Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]darkorbit

sulcekenol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, mam problem. mam 15 lvl golec prawie full elite i full lf3. Miesiąc temu miałem wszystko okej, miałem niebieskie i zielone strzaly. Po miesiącu wchodzei wszystko spoko tylko czemu mam czerwone strzały a przecierz mam lf3 napewno wszystkie. i niech nikt niemówi ze to błąd serwera bo inni majom te strzaly. kto powie czemu tak moze byc

Opublikowano

Nie musi mieć na obu konfach full lf3, póki nie miałem kompletu lf4 to na jednej konfie miałem na statku full lf4 (czerwone lasery) a na drugiej normalnie lf3 a lf4 w dronach co dawało niebieskie... miałem podobny przypadek z bocznym kontem, którego przez miesiąc nie używałem i był ogólnie problem z wypo.

podaj nieco więcej szczegółów, ile dokładnie konto było nieaktywne i czy możesz zmieniać wypo na statku bo czasami jest tak, ze konta dłużej nieaktywne mają blokowane wyposażenie (niby względy bezpieczeństwa, żeby nikt Ci nic nie opierdolił) i w takim wypadku pozostaje napisać do przychlastów z supportu żeby odblokowali.

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

masz full, ok ale czy w hangarze w wyposażeniu masz je na statek, nie w drony włożone

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Nie musi mieć na obu konfach full lf3, póki nie miałem kompletu lf4 to na jednej konfie miałem na statku full lf4 (czerwone lasery) a na drugiej normalnie lf3 a lf4 w dronach co dawało niebieskie... miałem podobny przypadek z bocznym kontem, którego przez miesiąc nie używałem i był ogólnie problem z wypo.

podaj nieco więcej szczegółów, ile dokładnie konto było nieaktywne i czy możesz zmieniać wypo na statku bo czasami jest tak, ze konta dłużej nieaktywne mają blokowane wyposażenie (niby względy bezpieczeństwa, żeby nikt Ci nic nie opierdolił) i w takim wypadku pozostaje napisać do przychlastów z supportu żeby odblokowali.

mam lf3 wlozone i w jedną i w drugom konfe. No moze półtora miesionca mnie na koncie niebylo ale wyposażenie moge zmieniać. a co mają drony ? niemam w dronach lf3 ani zadnej broni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...