Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Daniel

NoEffect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemy zamykasz tematy z ankieta,slyszales o czym takims jak wolnosc slowa, czego sie boisz ? mowisz ze czytasz tylko jakies bzdury i powinienes za to kase brac.moje pytanie czemu pchales sie na moda ?

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Nie wiem po co to napisalem. Może dlatego, iż i jestem przewrażliwony na posty typu:

Modki są do dupy...

Nie wiem co do nich macie... Ja zazwyczaj staram się przestrzegać regulaminu, przez co nie mam ostrzeżeń i co z tego wynika nic do nich nie mam... więc zagłosowałem na "są spoko"

Osobiście z tych, którzy są Modami to jakoś przypada mi Daniel. Bo niech każdy przyzna nie wypada być modem pisząc "byki" tak jak to lubił np. Dordo...

Grałem też z nim troszkę na yt2 i uważam, że to człowiek z wysokim poziomem IQ oraz nienaganną kultura...

Tyle ode mnie, nie pogniewam się gdy nazwiecie mnie Lizusem...

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

Ty masz 17 lat? hmm mi sie wydaje że coś około 13. Jesteś najgorszym modem i chyba zdajesz sobie sprawe z tego?

"-Szymek rozłożył każdemu po 20%

A ja zbanuję tych co mają 100%."

WTF!!!???? miałem 80% ale niegdy nie 100% a wiec za co ban? ban jest chyba jak sie ma 100%?

"Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone. Zawieszenie dobiegnie końca May 31 2012, 02:59 PM" ^^

Zapraszam! Tut'y rejestracji na privach.Subskrypcja mile widziana ;]

TianYunMt2 Gameplay!!

..All over again..

Najlepszy Priv !!!! Gameplay + Rejestracja!

Opublikowano

oj ludzie juz nie moze miec takiego avka bo dziecko? smieszni jestescie bardzo wolny kraj.

asdasdasdasdasd.jpg
Opublikowano

nie chodzi mi tylko o avek-.-

mod który regulaminu nie zna? tak chyba być nie powinno

"Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone. Zawieszenie dobiegnie końca May 31 2012, 02:59 PM" ^^

TianYunMt2 Gameplay!!

..All over again..

Opublikowano

myslalem ze jak ktos pcha sie na jakas funkcje bedzie sie staral dobrze wypadac przed innymi urzytkownikami forum

moja najgorsza wpadka z modem to block na 7 dni od szymka jedynie santarius jest spoko

up miales zawias strony i dalo ci 2 x

Opublikowano

Może laga miałeś?

up@ no fakt. od szymka miałem 3dni(chyba)

od Pana Naruto ban za free.. jak jeszcze nie był modem to nie był taki pyskaty no nie?

down@

popełniał ale przynajmniej nie był taki noob.

TianYunMt2 Gameplay!!

..All over again..

Opublikowano

jestescie zalosni.. sapiecie bo daniel ogarnia spam a santarius nic nie robi i do niego nic nie macie bo mu zwisa co wy robicie w tym dziale.

Opublikowano

Wszyscy piszecie tylko "Najgorszy mod,do dupy z takim modem itp.".Jestem na 99% pewny ze wiekszosc z was uwaza inaczej tylko kieruje sie slowami paru idiotów,którzy napisali to jako pierwsi,bo chcecie byc tacy sami jak inni.Nie jestem lizusem,nie chce nic od nikogo.Poprostu nie lubie jak ktos obraza innych bez podstaw ani powodu.Skoro jestescie tacy "Pro elo" to czemu sami nie wystartujecie na moderatora? Zobaczyli byscie ze to nie jest taka prosta sprawa skoro dziennie powstaje full takich bezsensownych tematow,ktore mod musi ogranac jakos.A co do anime to nie ma na to ograniczonego wieku kazdy oglada co chce nie patrzac na wiek. Jak chcecie mozecie mi nawet dawac *1 mnie to i tak wali.

P.S Nie liczy sie ile ma sie lat,tylko ile oleju w głowie

20876622.png
Opublikowano
sapiecie bo daniel ogarnia spam a santarius nic nie robi

Nie, bo Santarius nie daje % za nic.......Nie wiem na co zamykacie tematy, jak widzicie ze jest pelna dyskusja ?....Spam to glupie tematy i posty typu zal itd. , a nie wymiana pogladow....Rozmowa o serwerach.....Szymek do ciebie nie mam nic, ale nie bron go az tak....

@MrocznyxD

Jak ktos nie ma czasu to niech nie idzie na modka.....Ja nie mam czasu, wiec dawalem podania.....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano
jestescie zalosni.. sapiecie bo daniel ogarnia spam a santarius nic nie robi i do niego nic nie macie bo mu zwisa co wy robicie w tym dziale.

masz racje

w każdym temacie sa wulgaryzmy i do niczego on nie prowadzi , jak sie nie kurw***a to Hu***a ,

macie wszyscy racje za szybko zamyka temat ale co zrobi.ć jak temat nie obejdzie sie bez przekleństw

pozd

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano

wow ja mam swoje zdanie na oceniane rzeczywistosci,juz lepiej gdyby nie bylo zadnego modka albo zeby bambos powrocil do swojej starej funkcji

te wow..... do kolesia co pisal ze kazdy sugeruje sie kims

Opublikowano

wszystko zaczelo sie od tej mojej ankiety... jakis uzytkowik zaczol sapac do bambosa i sie zaczela ''wojna'' xDD

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano
Mroczny załóż sie że bym opanował ten spam na pełnym luzie..

haha trudno by ci uwierzyć z 14 postami!

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano
Może laga miałeś?

up@ no fakt. od szymka miałem 3dni(chyba)

od Pana Naruto ban za free.. jak jeszcze nie był modem to nie był taki pyskaty no nie?

down@

popełniał ale przynajmniej nie był taki noob.

tak ja o jakos lubie tylko szymek...

no coz na innym koncie dal mi 80% bo jak powiedzialem cos na niego to dostawalem ostrzezenie 20% za "SPAM"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...