Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wojsko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy to prawda, że jak się idzie na komisje, to tam sprawdzają czy ma się jądra równe? o_O

Jeżeli tak to swoją drogą, po co im to potrzebne, jak ktoś ma krzywe to nie idzie do wojska czy jak to jest?

obraz24.png

Opublikowano

Co Ty prawisz? xD

Pierwsze słyszę. A dziewczynom to co ? Też niby sprawdzają, co mają w majtach ? xD

Jestem w klasie wojskowej w LO i w życiu takiej bzdury nie słyszałam ;d

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Up please bitch....

Powie ci żebyś ściągnął gacie, zobaczy i tyle...

@down, byłem 14 na komisji i na 100% sprawdzają jądra, ale nie pod kątem tego czy są równe tylko czy masz dwa

Opublikowano

Up (beliaar12) i mówi to osoba która ma 16 lat i była na komisji wojskowej, hahha

piękny przypadek spamu...

byłem 8 lat temu, gaci nie kazali ściągać

było ważenie, mierzenie i badanie wzroku

Miałem dokładnie to samo co ty tylko mi kazała "ukazać jądra" jak wszystkim moim kolegą i całemu miastu... może kiedyś było inaczej, nie kwestionuje xD

Opublikowano

Up please bitch....

Powie ci żebyś ściągnął gacie, zobaczy i tyle...

@down, byłem 14 na komisji i na 100% sprawdzają jądra, ale nie pod kątem tego czy są równe tylko czy masz dwa

A jak jedno to co?

Nie sprawdzają. A co masz krzywe i się boisz iść czy co?

Wiedziałem, że ktoś tak pewnie napisze. Nie mam krzywych, tak na oko przynajmiej, laserem nie sprawdzałem ;).

@UP

"Kazała" to dobrze :D. Bo jak mi kumpel opowiadał, to mówił, że "kazał".

obraz24.png

Opublikowano

2UP@

Może mam znajomych, którzy są w wojsku skąd to wiesz? Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Tyle w temacie. Zamknijcie temat bo spam się robi, a z tymi krzywymi jadrami to nie prawda.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Up, jak już pisałem byłem 14 marca na komisji wojskowej i wszystkim "kazała" ukazywać (jakbyś się nigdy nie mylił...)

Jaki spam? Jak masz zostać modem to lepiej nim nie zostawaj bo źle ci to idzie...

Jak masz jedno jądro to nic, przyklepią ci kategorię D i jak będzie wojna to cię nie wezwą. Za otyłość możesz mieć przylepione b lub c

Opublikowano

nie wiem po co zamieszanie skoro nie ma już wojska zasadniczego tylko zawodowe ( KONTRAKTOWE )

w wieku 18 lat nie ma praktycznie możliwości aktualnie dostać się do wojska z poboru, jak mu się nie podoba badanie może odmówić i wcale nie dać się zbadać, wystarczy przyjść pokazać się odebrać książeczkę i do widzenia

i po problemie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, że nie chce, wstydze się czy coś innego. Pytam się tak z ciekawości.

Wszystko chyba wyjaśnione więc temat faktycznie można zamknąć.

Chętnie pójdę, żeby wiedzieć jaką kategorię dostałem :D.

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...