Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaświadczenie od lekarza (PILNE)

DeMarko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Powiedziałem trenerowi że nie było mnie na treningu, ponieważ byłem u ortodonty, a on mi kazał przynieść zaświadczenie od lekarza, czy mógłby mi ktoś napisać coś takiego?? E-mail:[email protected]

lub po prostu tutaj wrzucić. Z góry dzięki.

Opublikowano

Raczej trzeba będzie mieć na specjalnym druczku a nie na kartce normalnej poza tym pieczątka musi być

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ja myślałem nad takim czymś żeby napisać coś (własnie nie wiem co :D), pod spodem imie mojej ortodontki i walnać na tym imieniu jakiegoś grafa i dam mu jeszcze kartę z obecnością u ortodonty, wpisze tam date i na tej karcie jest też jej imię i może to jakoś przejdzie. Tylko pomóżcie co napisać.

Trochę dużo "i", ale się spieszyłem. :D

Opublikowano

A co ci zrobi jak nie przyniesiesz? No kurwa, bez przesady...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

każde zaświadczenie czy też zwolnienie lekarskie musi posiadać pieczątkę! więc zapomnij o jakimś drukowaniu czy pisaniu karteczek

poproś matkę aby zagadała do trenera że byłeś u ortodonty ale zapomniała zabrać zaświadczenie

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...