Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LAGI W LOL POMOCY !

Fr4yta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lagi w LoL-u nie zawsze są powodowane internetem. Porównaj swój komputer z zalecanymi wymaganiami. Wyglądają mniejwięcej tak:

Zalecane wymagania systemowe

2,5 GB wolnego miejsca

lub wyższy

3 GHz procesor

1 GB RAM

lub odpowiednik

źródło: Wikipedia

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Może akurat coś riot robi.

A tak to przeskanuj kompa Cclenerem, wyłącz niepotrzebne procesy (przeglądarkę GG skype itd.)

eune

Opublikowano

Raz na jakiś czas użyj ccleanera, reinstal lola, może nawet reinstal systemu by się przydał. Spróbuj też zmniejszyć wysokość jakości grafiki

Opublikowano

jakiego masz windowsa? Ja ostatnio na win 7 miałem ostre skoki pingu któe sięgały po 300 a nawet do 700, i było to spowodowane włączonymi aktualizacjami windowsa. Upewnij się czy są włączone i jeśli są , wyłącz je.

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

@top

Nie porównuj się do kolegi - bo nie macie tego samego łącza.. może ta sama firma i szybkość ale to nie znaczy że do niego masz się porównywać. Zauważ że teraz każdy skarży się na te lagi tylko i wyłącznie w LoLu. Oczywiście też tak mam ale nie piszę o tym bo po co? Wiadomo że Riot pracuje, whatever..

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Gość Teksanian
Opublikowano

Nie graj w LoLa, naucz się pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...