Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak szybko zarobić na sztabkach?

MrMarcinMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Widzę że jesteś zainteresowany tym tematem, lub przyszedłeś hejtować :angry:? No cóż. Zaczynamy

Na sam początek polecam (Nie odpowiadam za zbanowane konta) ściągnąć Kamer mod'a By Kamer ^^

Link:

metin2mod.tk

(Nie daje skana, bo zaufana strona i strona producenta ;) )

A więc tak. Tworzymy nową postać, najlepiej wojownika. Odpalamy kamer mod'a, i tworzymy nową gildie (Gdzieś w opcjach, wybaczcie ale nie mam Metin'a na kompie :/) nazywamy ją byle jak, i gdy już gotowe - w ustawieniach szukamy Exp Donator. Najlepiej ustawić na 40%...

Jeszcze do tego musimy załatwić dobry eq, i wbić gdzieś około 10 level'a. No to lecim! :). Jesteśmy postrachami wszelakich mob'ów - Niedźwiedzi, tygrysów, i wielu wielu innych. Expimy, a w tym czasie ustawiamy Auto pick up'a. Na początek będzie podnosiło śmieci, ale zawsze można ja sprzedać w tobole lub u handlarza.

To by było na tyle... Nie mam weny do pisania, jeśli mi coś się przypomni, dopiszę to. A teraz idę ściągać metka ;)

Peace i licze na LAJKA!

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Był już podobny temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/318782-tut-jak-szybko-latwo-i-przyjemnie-zarobic-500kk-w-10-min-na-serwerach-prywatnych/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...