Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PowerLangeMT2 [Hamachi] [PL]

huskymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuwam ponieważ Ha nie ma od 3 dni, Jak może będzie to zrobi sobie 2.

Jeśli ktoś szuka pomocy z serwerem pomogę.

-Z PowerLange mnie Ha nie wywalił tylko sam odszedłem ponieważ nie było Ha i nie chciałem czekać długo na niego.

-Miałem własny serwer FreshMT2 ale cóż mam słabe łącze internetowe i były lagi

Pomogłem? Daj ,,Lubie To!"

Opublikowano

czy tu czeba EXPIC ?

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

up. to był żart ^^ i nie ucz ojca dzieci robić bo zakładam po tym jak nie odróżniasz ironii od normalnego zdania że nie jesteś zbyt dorosły

@edit. a co do rekrutacji na GM, czy podania trzeba składać itd. czy można na TS'ie się spiknąć i pogadać ??

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

to nie mój serwer ja go reklamuje. sieci istnieją na 100%.podania składamy na Hamachi.serwer był off bo ga nie mógł wbić na kompa... prezentacja ulegnie zmianie prawdopodobnie będzie nowa. ta została zrobiona by kilku graczy wbiło a my żebyśmy zobaczyli jak będzie chodzic. offical dziś lub jutro, zapraszam! !!!

Opublikowano

up. to był żart ^^ i nie ucz ojca dzieci robić bo zakładam po tym jak nie odróżniasz ironii od normalnego zdania że nie jesteś zbyt dorosły

@edit. a co do rekrutacji na GM, czy podania trzeba składać itd. czy można na TS'ie się spiknąć i pogadać ??

Twoja składnia jest powalająca , ojcze.

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Ha olał all. Ja mu dziękuje za serwa, byłem technikiem, Jeśli ktoś z was chce pomocy z serwerem pisać pw

Opublikowano

Lekki epic fail z tym " Prezke zostawię ponieważ nie jetem takim chamem i możne ktoś wbije na niego Cya " .. Wiesz, łachy nam nie robisz , że piszesz prezke. Napisze Ci tak. Serwer nie dopracowany ..

Opublikowano

Jaki max lv albo system ul ?? bo nic nie ma na ten temat ;/

75775358773159538492.png

Opublikowano

Nie działą wczoraj nie mogłem wbić a dzis zobacyzmy o 8 ..

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Ludzie weźcie zróbcie w końcu coś sami, a nie na gotowcach jedziecie.

Do tego KozakKox omg ile można na takich gównianych plikach grać.. do tego zakładam , że to Sf2006 , to długo postoją..

Nie polecam

huskymetin2 , po chuju z ciebie technik, jak pliki kozak'koxa wrzuciłeś , i nic pewnie nie edytowałeś ;*

Opublikowano

pliki były by Badar nie rykox ani kozakkox. ja nic w nich bie edytowalem bo ha nie chciał ją tyko postawiłem i wgrałem takie tam różne

Opublikowano

Żądasz, żeby Polacy rozpoznawali ironię w internecie, skoro nawet w realu z trudem im to przychodzi?

PS: To gotowiec? Jaki jest system ulepek ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...