Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Kopia plemion - wersja FTP ,no Server !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WIdzisz, tak mówiłeś mi na gg, że all jest xD

Dzięki wielkie, +

Nie mogę zainstalować tego serwa. Nie kumam tej linijki w global_variables

$absl_path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/Pobierz plemiona'; //Absolutna ścieżka . $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] czytaj jako http://mojagra.pl

skpUo.png

Opublikowano

nie umiem włączyć tego - pisze w poradniku by wejść do jakiegoś php my admin - a takiego pliku w silniku nie ma i w ogóle wszystko zostało zakodowane przez co twoja praca straciła sens bo kto zrobi serwer na takim czymś? Przerąbałeś

Opublikowano

@up

Jaki plik PHPMYADMIN !?

Naucz się podstaw php i mysql to zrozumiesz o co chodzi.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Oj Sodema ty wiesz ,że każdy ma inne umiejętności i ty dobrze wiesz o tym ,że mogę ci dać proste pytanie na ,które nie odpowiesz :)

Na przykład :

Powiedz mi do czego służy Instance Name.addEventListener(,,,); lub array.push(); z Action Script

PS :PHP My Admin - jest to program do zarządzania bazami danych. Jeśli masz stronę na jakimś hostingu jest on dostępny na 100% :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Srr za odświeżenia, ale mam pytanie. Wszystko pięknie zrobiłem. Wysłałem zapytanie.sql. Nie było większego problemu z tym. Jednak jak uruchomiłem stronę już po całej konfiguracji to jest komunikat:

[color=#000000]Site error: the file [/color][b]/virtual/tutajlinkdomojejstrony.pl/index.php[/b][color=#000000] requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader__5.2.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the[/color][url="http://www.ioncube.com/lw/"]ionCube Loader Wizard[/url][color=#000000] to assist with installation.[/color]

Wiem że zainstalować ionCube może tylko operator hostingu, testowałem go na darmowym, więc pewnie nic z tego. Dlatego czy jest jakiś hosting darmowy lub tani na którym będzie to chodziło?

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

Błąd

Zapytanie SQL:

--

-- Baza danych: `kongo_site`

--

-- --------------------------------------------------------

--

-- Struktura tabeli dla `buldings__Drewno`

--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `buldings__Drewno` (

`Level` int( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,

`Points_up` int( 11 ) NOT NULL ,

`Zagroda` int( 11 ) NOT NULL ,

`time` int( 11 ) NOT NULL ,

`Drewno` int( 11 ) NOT NULL ,

`Glina` int( 11 ) NOT NULL ,

`Zelazo` int( 11 ) NOT NULL ,

`Surowiec_h` int( 11 ) NOT NULL ,

PRIMARY KEY ( `Level` )

) ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = utf8 COLLATE = utf8_polish_ci AUTO_INCREMENT =31;

MySQL zwrócił komunikat:

#1046 - No database selected

PROSZE O POMOC

EXPmIpC.gif

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Błąd strony: plik / virtual / testac.cba.pl / index.php wymaga ionCube PHP Loader ioncube_loader__5.2.so być zainstalowany przez operatora serwisu. Jeśli jesteś operator strony internetowej skorzystaj zionCube Loader Kreatora do pomocy przy instalacji.

Pomoze ktos?

Opublikowano

niby wersja ftp ale i tak trzeba wgrać ioncube żeby mógł odkodować pliki ;d, więc jeśli na hostingu nie ma ioncube'a to lipa, chyba że napiszesz do admina i Ci wgra :)

@up

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

a moze wiesz na jakim hostingu by byl ten plik gdyz na cba bylo pisane do administracji lecz odpisali ze nie ma i wgrywac tez nie mogą

Opublikowano

ProServer.pl :) Tam działa, ale nie rozumiem dlaczego silnik zakodowany, skoro twórca mówił w zapowiedzi, że udostępni silnik na darmowe hostingi...

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...