Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantastic Craft [No-Premium], [NO-LAG], [Role-Play], [Survival]

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Zakaz zaklucania eventow" - Brawo za ortografię. Ponadto spawn na dachu = brak umiejętnośći zapoznania się administracji z pluginami. Ludzie nie potrafią zrozumieć, że istnieje taki plugin jak plgsetspawn.., gracz nie posiada własnej rangi, co może źle wpływać na graczy wymagająćych (Takich jak ja), napis "tablica ogłoszeń" położona tak wysoko, że ledwo co można OptiFine'm zobaczyć, słaba architektura (//set 35, 46 bez żadnych starań). Ogólnie serwer do chrzanu.

Opublikowano

"Zakaz zaklucania eventow" - Brawo za ortografię. Ponadto spawn na dachu = brak umiejętnośći zapoznania się administracji z pluginami. Ludzie nie potrafią zrozumieć, że istnieje taki plugin jak plgsetspawn.., gracz nie posiada własnej rangi, co może źle wpływać na graczy wymagająćych (Takich jak ja), napis "tablica ogłoszeń" położona tak wysoko, że ledwo co można OptiFine'm zobaczyć, słaba architektura (//set 35, 46 bez żadnych starań). Ogólnie serwer do chrzanu.

Co do ortografii każdemu się zdarza ja tego regulaminu nie pisałem więc może tego nie zauważyłem zaraz to poprawie :)

Spawn na dachu no cóż, nie kiedy tak się zdarza dzięki za radę wgram plugin :P

Gracz nie posiada własnej rangi ? Nie rozumiem jest ranga.

Co do pozostałego no cóż jak Ci się nie podoba to trudno ;)

Pozdrawiam Damian.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...