Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Brak listy serwerów

rzigolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Od jakiegoś czasu nie mam listy serwerów. Po logowaniu nie widzę żadnego z serwerów, na jakimkolwiek koncie nie próbowałbym się logować to nie widzę tej listy u siebie. U kolegi nie miałem żadnego problemu, na jego komputerze wchodziłem na serwery bez żadnych przeszków. Robiłem reinstal warrocka, nic nie pomogło. Czy ktoś z Was wie co może być przyczyną tej usterki? Dodam, że zaczęło się to od aktualizacji internetu, mam internet radiowy. Nie wiem czy to ma jakiś związek z tą "awarią"... Proszę o pomoc.

Opublikowano

To jest problem z grą nie z kontem zrób reinstalla lub pobierz nową instalke ze strony gamersfirst

W moim poście wyraźnie napisałem, że robiłem reinstal warrocka. Ściągałem także instalke z gamefirst. Proszę o dalsze podpowiedzi na ten temat.
Opublikowano

Jeżeli to zaczełąo się od aktualizacji internetu to problem najprawdopodobniej tkwi w twoim adresie IP:

2.14 Brak listy serwerów?

Ależ powszechny i wkurzający ostatnio problem. Ponieważ kilka osób pisało do mnie w tej sprawie postanowiłem poszerzyć swój poradnik.

Całkiem możliwe iż błąd ten jest spowodowana brakiem twojego adresu IP w bazie regionów K2.

Każdy region ma dostęp do określonych serwerów od czasu ostatnich zmian i usunięcia serwera Poland.

A skąd je pobiera? A stąd:

http://www.maxmind.com/app/lookup

Upewnij się więc czy napewno jest tam twój adres. Możliwe, że schrzaniono coś przy aktualizacji i twój wyleciał.

Wchodzisz więc na stronę powyżej i wpisujesz swój adres IP.

Jeśli nie masz pojęcia jaki on jest to:

Start >> Uruchom >> cmd >> ipconfig /all

by razor

Jeżeli to nic nie wyjaśni to najlepiej i najszybciej będzie jak napiszesz do nich ticket'a, dokładnie opisując swój problem.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...