Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzedaż konta

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Ostatnio przestałem grać w DO, konto niszczeje, a brakuje mi kilku dyszek na dokupienie lepszej karty graficznej do kompa, więc czemu by nie sprzedać konta.

Ale tutaj mam pytanie:

Jak sprzedać, żeby nie było ono zablokowane?

Czy można to zrobić bez allegro, ale żeby była to pewna sprzedaż?(nikt z reala u mnie nie chce kupić;/).

Pozdrawiam

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

A czy sprzedawał ktoś z Was już konto na allegro bądź kupował i było dobrze?:D

Opublikowano

Aha i co w przypadku, gdy zablokują konto?

Co myślicie na temat napisania "Nie odpowiadam za blokadę konta za jego sprzedaż i tym podobne" Bo konto nie latało na bocie, ponieważ o botach mam własne zdanie i na pewno na nim nie latałem(a podobno zdarzyło sie kiedyś po sprzedaży konta bezpodstawny ban za bota).

Pozdrawiam

Edit: Aha i da cóś jak napisze coś w stylu "Sprzedaję czas poświęcony grze, konto należy do Bigpoint GMBH"(jakoś tak to się nazywa xD)

Opublikowano

napisz na priv co za konto i jak je wyceniasz moze sie dogadamy:)

a pozatym ja sprzedalem juz z 15 kont bezproblemowo:) ponad 1000 zl jestem na tej wspanialej darmowej grze do przodu;d

Opublikowano

napisz na priv co za konto i jak je wyceniasz moze sie dogadamy:)

a pozatym ja sprzedalem juz z 15 kont bezproblemowo:) ponad 1000 zl jestem na tej wspanialej darmowej grze do przodu;d

wspanialej i darmowej ? hahahhahahahhahaha kolego ta gra nigdy nie byal darmowa zacznijmy od tego. dobra kiedys .. jakies 3 lata temu owszem to byal gra .. a teraz to JEST DNO ! :) wiec nie pienricz glupot ze wspaniala i darmowa. bo zapewne wlozyles w ta gre tez pieniadze..
Opublikowano

wspanialej i darmowej ? hahahhahahahhahaha kolego ta gra nigdy nie byal darmowa zacznijmy od tego. dobra kiedys .. jakies 3 lata temu owszem to byal gra .. a teraz to JEST DNO ! :) wiec nie pienricz glupot ze wspaniala i darmowa. bo zapewne wlozyles w ta gre tez pieniadze..

Tak można było ładnie kiedyś zarabiać na boceniu i sprzedaży kont, jak wcale nie było banów. Ja nie włożyłem w konto ani 1 zł, a je sprzedałem za 130zł - jest zysk?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

dobra pzyznam sie kiedys kupilem premke za 4 zl;d na 4 dni, bo sie skonczylo premium a chcialem pokupowac wyposarzenie;d a z premka taniej;d a ze ta gra to dno to ja wiem, jest to moj sposo na kase:) bany banami ale i to da sie obejsc, jak troszke sie pomysli;d a gra jest darmowa ciagle bo nie ma nic przydatnego czego nie da sie bez wkladania kasy;d
Opublikowano

Up polecam Wystawić konto na allegro /nieprzejmuj się banem bo to znikome

dziekuje za polecenie:) za 2 h wystawie tylko dokupie 2 irki;d

Opublikowano

A co myślicie o tym co napisałem coś typu "Nie odpowiadam za bana za sprzedaż konta"?

Czy oddać kasę jeżeli zbanują(tylko może być oszust w takim przypadku;/).

Pozdrawiam

Opublikowano

A jak sprawdzić czy konto jest zbanowane jeżeli np. tydzień po transakcji kupujący napisze mi, że prosi o zwrot, bo konto zostało zbanowane?

Przecież może zmienić nick itp...

Czy może w ogóle nie akceptować zwrotó?

Pozdrawiam

Opublikowano

za duzo problemow wymyslasz;d wiekszosc ludzi kupujacych na allegro ma swiadomosc ze konta sa bocone. wystaw aukcje i juz, nie wnikaj w bany itp, pozatym po tygodniu od sprzedarzy to juz ban to nie twoj problem

Opublikowano

Ok;)

To dziękuję wszystkim za pomoc:)

A co do konta to nie było bocone tylko bana za sprzedaż się boję^^

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Bana napewno nie dostaniesz. zamaluj tylko id pd i poważke, a na reszte lej:P

Jeśli ktoś wysle im informacje typu ten koleś zbiera non stop boxsy na powiedzmy 1-8 i masz dowody w postaci filmiku, to oni ci odpiszą nie zajmujemy sie pojedyńczymi przypadkami:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...