Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS3] TV i PS3

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey0000

Mam tv samsung 37 cali HD ready :F i 50hz no spoko wiem ze ch*jowy ale na lepszy narazie mnie nie stać

i moje pytanie brzmi

Jezeli gra działa w 720p to była by jakaś różnica jeżeli miałbym tv full hd ? niż na tym co mam teraz?

2 pytanie XP dlaczego w menu ps3 jest napisane 1080p ( full hd xP ) skoro moj tv ma tylko hd ready

za każda sensowna odp. leci like

RMCF

Opublikowano

Płyty Blue-Ray są tylko odtwarzane w HD, dlatego też masz film, który waży 20GB+. PS3 "gotowe" jest do odpalenia w HD.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

720p = HD Ready

1080p = Full HD

różnicy nie będzie żadnej, ew. może w ilości kolorów(wszystko zależy od specyfikacji TV) po raz kolejny to napiszę że gry w Full HD można policzyć na palcach u dłoni, na pudełkach często masz że obsługuje 720p, 1080i, 1080p, choć i tak gra działa tylko w 720p niezależnie od tego jaki masz TV oraz kabelek, chodzi tylko o to że można ją odpalić na TV który obsługuje te formaty obrazu, u mnie jest to samo, mam tv z HD Ready a w menu wyświetla mi obraz 1080p, Twój TV może odtwarzać obraz w tej rozdzielczości ale nie uzyskasz już tak dobrego obrazu jak w przypadku Full HD

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...