Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy sie oplaca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powiem wam tak zgłupiałem niewiem czy na plikach Badara da sie założyc dedyka czy sie oplaca. Chyba ze jest cos juz lepszego jakies pliki 2010

Opublikowano

Najlepsze zawsze są własne. Jak coś sam zrobisz to wiesz, że zrobisz dobrze. Taka moja rada.

Najlepiej wziąć "czyste" pliki i samemu wszystko zrobić. Masz tu full poradników więc chyba tylko głupi by sobie nie poradził...

Opublikowano

jak chcesz się bawić z odbugowaniem plików na

qentinios

to możesz je wgrać, ale tam masz dużo błędów.

ja all błędy odbugowałem :P noo bynajmniej 99%

@topic

jezeli chcesz czyste/do edytowania do rw3.. a jak czyste/lekko edytowane to badara.

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

własna praca jest najlepsza, biorąc gotowca od jakiegoś pseudo edytora udowadniasz tylko że nie umiesz sobie sam z plikami poradzić

Opublikowano

własna praca jest najlepsza, biorąc gotowca od jakiegoś pseudo edytora udowadniasz tylko że nie umiesz sobie sam z plikami poradzić

Albo po protu ułatwia sobie życie.. ;)

sygnatura2.png

Opublikowano

albo skraca sobie czas robienia :)

@topic

ale większość userów woli gotowe pliki, ale ja rw3.

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...