Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bf3 Na Xp.

BlackMorning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dylemat, chodzi wlasnie o to; komp mi zaczyna sie lagowac na win 7 .

Wlasnie dlatego chce zrobic reset kompa i wgrac Win XP.

I moje pytanie to; 1) czy bedzie bf3 chodzilo szybciej czy wolniej ? 2) czy wgl bedzie chodzic ?

@Offtopic, Oplaca sie zainstalowac XP-ka tylko po to zeby komputer szybciej chodzil ?

@Offtopic 2 ^^. Mam 4gb ramu na laptopie. Win 7 widzi tylko 2gb, co zrobic ?

Opublikowano

Nie ruszy ci na XP bo XP nie obsluguje DX 10 i 11 a tak mało ramu widzi bo masz wersje 32 bitową zainstaluj 64 bitowa jezeli masz taką możliwość

WmFi82pjemFHcnphbmthX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fOTBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Ale co ty wg chcesz zrobić?? 4GB ramu i chcesz XP ?? XP MAX odczyta ci 3,25 GB Ram :) A 7 32 bit 4GB

Zostań przy 7 i tyle to ci się nie opłaca

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tak wiec problem rozwiazany, Win 7 64bit rozwiazal problem. A co do Bf, to gdzies widzialem ze na XPku leci, dlatego pytalem. Dz za pomoc, "Lubie" dla kazdego ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...